Cytat: Wilk w 16 Lip 2025, 21:07Właśnie jak najbardziej do fulla da się Tailflina założyć, podczas gdy bagażnik odpada. Tu masz rower zawodnika, który zajął drugie miejsce na Atlas Mountain Race:No to to jest zdecydowanie argument za posiadaniem tailfina. Jak to działa? Połączenie ze sztycą podsiodłową jest elastyczne? Nic nie stuka, skoro tak?
Właśnie jak najbardziej do fulla da się Tailflina założyć, podczas gdy bagażnik odpada. Tu masz rower zawodnika, który zajął drugie miejsce na Atlas Mountain Race:
Na hakach w ICE po prostu wieszam rower z torbami i nikomu to nie przeszkadza... z sakwami to niemożliwe.
nie , ale pomyślałeś
W pewnym wieku faceci zaczynają oglądać się za młodymi laskami, kupują sobie szybkie, drogie, czerwone samochodziki, na kawę jeżdżą na wypasionych szosach, to i kaprys o przemierzaniu połonin na elektrycznym enduro nie jest tu niczym wyjątkowym. Ba - ja to nawet rozumiem
Ale to z mamilami na szosach się zgadza (...)
sądze że jednak większość ma otwartą głowę wolną od uprzedzeń i fetyszów..
Do tego jeszcze dochodzi niezaspokojony zew i mamy rozkwit wszelkiej maści ultrazawodów.
Podłozyłeś coś miękkiego pod stelaż namiotu?Próbowałem wozić tak różne rzeczy bezpośrednio na widelcu i nie mam dobrych doświadczeń. Widelec porysowany/zmatowiony. Ciekawe jak to znosi pokrowiec i same maszty? Podczas jazdy jednak są spore wstrząsy i drgania. U mnie nawet mocne dociśnięcie paskami niewiele poprawiało sytuację.
Cytat: PABLO w 17 Lip 2025, 11:19Podłozyłeś coś miękkiego pod stelaż namiotu?Próbowałem wozić tak różne rzeczy bezpośrednio na widelcu i nie mam dobrych doświadczeń. Widelec porysowany/zmatowiony. Ciekawe jak to znosi pokrowiec i same maszty? Podczas jazdy jednak są spore wstrząsy i drgania. U mnie nawet mocne dociśnięcie paskami niewiele poprawiało sytuację.Aż zrobiłem kontrolę. Wygląda dobrze. U mnie częściowo opiera się to o mocowania błotnika a i widelec fabrycznie matowy i w ciapaty, bo to bezbarwny lakier na karbonie. Z rurkami i tym jak to zniosą to "uwidim", teraz już za późno, muszę dojechać.
Aż zrobiłem kontrolę. Wygląda dobrze. U mnie częściowo opiera się to o mocowania błotnika
Nigdy bym się odważył czegokolwiek wozić w ten sposób.