Przed startem postanowiłem trochę przepalić nogę, średnia nieźle rokuje na wyścig
Zobaczymy, kto wygra.
Nie wysilaj się Pablo z tymi szyderami Na starcie tego typu wyścigów zawsze jest pewien procent cudaków. I zresztą bardzo fajnie bo tacy ludzoe dodają imprezie sporo kolorytu. Ale gdybym miał obstawiać czy ta dziewczyna wyścig ukończy to bym swoich pieniędzy nie zaryzykował
Żeby to nie było zaraźliwe
LaFuga Cycling SantiagoHorario sábado: 10:00 – 13:30Dirección: Rúa da Choupana, 22, 15706 Santiago de CompostelaEspecializada en Shimano y componentes técnicos — muy buena opción para piezas Di2. Reddit+15lafugacycling.com+15bicimarket.com+15New Bikes – Santiago (Bicimarket composition)Horario sábado: 10:00 – 14:00Dirección: Av. de Lugo, 4, 15702 Santiago de CompostelaParte de la red Bicimarket con taller y venta de recambios Shimano
No i wykrakałem, wlasnie przestala mi dzialac przednia przerzutka Di2. Gdy próbuje wrzucic na duza tarcze ona kilka razy probuje i sie wycofuje jakby miala jakis opor, wchodzi gdy ja pociągnę ręka. Najpewniej jakis problem z silnikiem.
Ile dni planujesz być w Hiszpanii? Ja będę od wtorku w Toskanii ale zanim tam dojedziesz to jeszcze mnóstwo czasu.
Tak na już, to potraktowałbym tą przerzutkę płynem kontakt:https://sklep.semicon.com.pl/shop2/kontakt-60-400ml,p598,c1460Jest to płyn do czyszczenia styków elektrycznych, stosuję to w robocie (utrzymanie ruchu automatyki przemysłowej). To takie WD40, tylko że do części elektrycznych.Zepsuć już i tak bardziej nie zepsujesz, a jak masz tam coś skorodowanego, coś nie styka, to jest duża szansa że tym kontaktem przeczyścisz.Oczywiście podaję przykładową markę płynu, ale pewno w Hiszpanii jest jakiś warsztat elektryczny, coś na cito, co by Ci tym "kontaktem" przerzutkę przepłukali.