Włosi kasują 10€ za zwiedzanie Wenecji (...)
Nie wysilaj się Pablo z tymi szyderami Na starcie tego typu wyścigów zawsze jest pewien procent cudaków. I zresztą bardzo fajnie bo tacy ludzoe dodają imprezie sporo kolorytu. Ale gdybym miał obstawiać czy ta dziewczyna wyścig ukończy to bym swoich pieniędzy nie zaryzykował
Qrcze, wygląda jak Wiki, tzn. jego nieco młodsza wersja
A Paweł Pulawski widać, że przyjechał tu powalczyć w ścisłej czołówce bo po raz pierwszy zrezygnował ze stali i pojedzie na karbonowym rowerze, bo wiadomo co jest najszybsze 😆
Niestety Piko DNF.
Widać jak na dłoni, że karbon to nie to samo co stal!
do klamek 6800 na tarcze lub r8000 do kupujesz przerzutkę grx 812 za okolo 400 zl. Przy korbie 50-34 i kasecie 11-40 masz rower do wszystkiego. Chcesz to 50km/h pojedziesz a w gorach żaden podajzd nie jest Ci straszny. Pisze o tych modelach klamek bo tylko na takich mam to przetestowane ale wydaje mi sie ze r7000 jak i stara 105 na tarcze tez to ogarnie. przetestowane w słoneczniej Hiszpanii jak i w czasie gradu w Szkocji jak i wielodniowych wypadach z pełnym ekwipunkiem. Dodałbym zdjęcie ale wszystkie mam ponad 4 MB. Ten zestaw bede miał na MRDP.
Cytat: Yuri(gkjanek) w 3 Sie 2025, 16:07do klamek 6800 na tarcze lub r8000 do kupujesz przerzutkę grx 812 za okolo 400 zl. Przy korbie 50-34 i kasecie 11-40 masz rower do wszystkiego. Chcesz to 50km/h pojedziesz a w gorach żaden podajzd nie jest Ci straszny. Pisze o tych modelach klamek bo tylko na takich mam to przetestowane ale wydaje mi sie ze r7000 jak i stara 105 na tarcze tez to ogarnie. przetestowane w słoneczniej Hiszpanii jak i w czasie gradu w Szkocji jak i wielodniowych wypadach z pełnym ekwipunkiem. Dodałbym zdjęcie ale wszystkie mam ponad 4 MB. Ten zestaw bede miał na MRDP.Myślisz, że zadziała to z 105 R7000? Chciałem zostawić korbę jaką mam (50/34) i wrzucić kasetę 11-40. Którego GRX dać w takim razie na tył (810/812/820)?Chwilowo zaoszczędziło by to mi czasu na szukanie nowego roweru no i ładnych kilka tysi.
Myślisz, że zadziała to z 105 R7000? Chciałem zostawić korbę jaką mam (50/34) i wrzucić kasetę 11-40. Którego GRX dać w takim razie na tył (810/812/820)?Chwilowo zaoszczędziło by to mi czasu na szukanie nowego roweru no i ładnych kilka tysi.