nie wiem jak Di2 ale ja wole linki za bezproblemowe mieszanie grup.
Cytat: Yuri(gkjanek) w 3 Sie 2025, 00:56nie wiem jak Di2 ale ja wole linki za bezproblemowe mieszanie grup.Pod tym względem to akurat elektronika potencjalnie jest bardziej uniwersalna. Gdyby nie blokady/niedorozwój w oprogramowaniu, pewnie dałoby się mieszać wszystko ze wszystkim.
(...) wrzucać blatu ciągnąc manetkę prawą ręką (...)
A ten mix system używam juz prawie 20 miesiecy i działa. za dodatkowe 400 złotych masz rower do wszystkiego. I żadna sciana w polsce jak i moze w europie nie jest Ci straszna.
Cytat: Yuri(gkjanek) w 3 Sie 2025, 14:20A ten mix system używam juz prawie 20 miesiecy i działa. za dodatkowe 400 złotych masz rower do wszystkiego. I żadna sciana w polsce jak i moze w europie nie jest Ci straszna.Możesz rozwinąć?
Wyobraźcie sobie - jedziecie kilka(naście-dziesiąt) tysiecy kim i nagle z powodu jakiś urzędasów na granicy:
Oczywiście powinno to się odbywać w sposób zorganizowany czyli minimum roczne wyprzedzenie bo takie ekspedycje to sie planuje z konkretnym wyprzedzeniem. Akcje ad hoc tylko psują rynek i zniechęcają, albo powodują jakieś krzywe akcje, złe reputacje
My jako zachód