Maść Naproxen działa silnie miejscowo przeciwzapalnie i przeciwbólowo, ale jak się zdecydujesz stosować, to zerkaj czasem na nogę, czy Ci się nie urywa, bo możesz nie poczuć...
Cytat: paweł.70 w 26 Sie 2025, 16:43Cytat: Dziadek w 26 Sie 2025, 15:52Cytat: paweł.70 w 26 Sie 2025, 15:00Henek jak sięgam pamięcią zawsze na WR, a teraz próbuję sił na ultra i póki co idzie mu dobrze.Czy on przypadkiem nie zbliża się do domowych pieleszy? Oby go nie ściągnęło...Pierwotnie z Lubaczowa, już przejechał..., a teraz to nie wiem. Krościenko ale chyba nie to w Bieszczadach a koło Krosna. Czyli magnes jednak mniejszy.
Cytat: Dziadek w 26 Sie 2025, 15:52Cytat: paweł.70 w 26 Sie 2025, 15:00Henek jak sięgam pamięcią zawsze na WR, a teraz próbuję sił na ultra i póki co idzie mu dobrze.Czy on przypadkiem nie zbliża się do domowych pieleszy? Oby go nie ściągnęło...Pierwotnie z Lubaczowa, już przejechał..., a teraz to nie wiem.
Cytat: paweł.70 w 26 Sie 2025, 15:00Henek jak sięgam pamięcią zawsze na WR, a teraz próbuję sił na ultra i póki co idzie mu dobrze.Czy on przypadkiem nie zbliża się do domowych pieleszy? Oby go nie ściągnęło...
Henek jak sięgam pamięcią zawsze na WR, a teraz próbuję sił na ultra i póki co idzie mu dobrze.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
A Heniek zajechał do Carynki w Ustrzykach Górnych.
My tu gadu, gadu, a Jędrek już połowę dystansu ma za sobą. Tomasz Madzia śpi już dobrych kilka godzin. Kuba chyba też się już zatrzymał na spanie.Możliwe, że jutro i pojutrze schronisko Głodówka będzie oblegane.
Nocuje na przełęczy za Ustrzykami, tak gwiaździstego nieba to dawno nie widziałem
Z Heniem i Michałem zaliczamy obowiazkową wyżerkę w Caryńskiej
Czyli Jędrek niech idzie niedługo spać, bo inaczej przegapi widoczki.