To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Cytat: MaciekK w 26 Sie 2025, 15:41Wychodzi na to, że spośród wczoraj wiodącej trójki tylko Jędrek wyszedł z tej mordęgi bez szwanku.Skubany, dobry miał ten PLAN
Wychodzi na to, że spośród wczoraj wiodącej trójki tylko Jędrek wyszedł z tej mordęgi bez szwanku.
Cytat: LegalOnBike w 26 Sie 2025, 13:48Hej. Może macie jakieś dobre rady na narastajacy problem z Achillesem?Podobno (nie sprawdzałem) pomaga też lekkie uniesienie łuku stopy w bucie, np. mała rolka bandaża, pod śródstopiem w skarpetce.
Hej. Może macie jakieś dobre rady na narastajacy problem z Achillesem?
Tomek Górniak stoi, przeskoczył go Szumański, ale być może to kwestia braku zasięgu i zamulenia nadajników.
Swego czasu stosowałem podpiętki i faktycznie działają
Dobrze, że Olo wrócił do komentowania. czekam jeszcze na jego codzienną "czarną listę" jak 4 lata temu. To już ten czas aby ją publikować.
Życzmy chłopakom zdrowia, a nie jakies igrzyska śmierci, kto przezyje, a komu noga odpadnie
Cytat: paweł.70 w 26 Sie 2025, 15:00Henek jak sięgam pamięcią zawsze na WR, a teraz próbuję sił na ultra i póki co idzie mu dobrze.Czy on przypadkiem nie zbliża się do domowych pieleszy? Oby go nie ściągnęło...
Henek jak sięgam pamięcią zawsze na WR, a teraz próbuję sił na ultra i póki co idzie mu dobrze.
Na GMRDP w 2019 w Bukowinie gaździna, u której zamówiłem nocleg to w koszuli nocnej wyszła na rondo o 1-ej w nocy, abym tylko do niej trafił, tak że tego ...
Cytat: Dziadek w 26 Sie 2025, 15:52Cytat: paweł.70 w 26 Sie 2025, 15:00Henek jak sięgam pamięcią zawsze na WR, a teraz próbuję sił na ultra i póki co idzie mu dobrze.Czy on przypadkiem nie zbliża się do domowych pieleszy? Oby go nie ściągnęło...Pierwotnie z Lubaczowa, już przejechał..., a teraz to nie wiem.
Cytat: CFCFan w 26 Sie 2025, 15:39Aj... Tomek Madzia właśnie wrzucił relację na Insta... Kontuzja łydki... Na monitoringu stoi przy aptece w Tyliczu. Kupuje smarowidła i zobaczy czy da rade kontynuować jazdę.Wychodzi na to, że spośród wczoraj wiodącej trójki tylko Jędrek wyszedł z tej mordęgi bez szwanku.
Aj... Tomek Madzia właśnie wrzucił relację na Insta... Kontuzja łydki... Na monitoringu stoi przy aptece w Tyliczu. Kupuje smarowidła i zobaczy czy da rade kontynuować jazdę.