Cytat: Monarch w 3 Wrz 2019, 15:36Nie masz umysłu stratega do zdobywania gmin.Strateg się udzielił Jak na Twoją mapę zdobytych gmin się spojrzy, to strategii za grosz nie widać. Rozbabrane mnóstwo rejonów, przez co ostatnie stadia zaliczania będą bardzo czasochłonne.
Nie masz umysłu stratega do zdobywania gmin.
Strateg się udzielił Jak na Twoją mapę zdobytych gmin się spojrzy, to strategii za grosz nie widać. Rozbabrane mnóstwo rejonów, przez co ostatnie stadia zaliczania będą bardzo czasochłonne.
Hahaha, uśmiałam się do łez. Na Mistrza Obisa odnośnie komentarzy zawsze można liczyć
Spójrz sobie, w jakim tempie to robię, a potem pisz swoje farmazony. W dwa lata chce to zrobić.
Powiedziała to osoba ze spuszczonym powietrzem od balonu, która nie umie nawet poprawnie sformułować prostego zdania, którym mi jeździ.
Chcieć to Ty sobie możesz wiele rzeczy. Na razie to masz i z 2009 roku gminy powpisywane, więc zbierasz już ponad 10 lat. A ja zrobiłem to w niecałe 5 lat zaczynając zupełnie od zera, więc "strategii" zbierania gmin to się możesz ode mnie uczyć.
Raczej Ty masz na tyle małą wiedzę, że widzisz błędy w pełni poprawnym i dobrze sformułowanym zdaniu
Myśl co robisz facet, bo kompromitujesz się takimi tekstami, do zwykłej wesołej rozmowy nagle wjeżdżasz z chamskimi komentarzami. Czepiasz się do dziewczyny jadącej maraton, że źle planuje zbieranie gmin? Przecież trasa maratonu jest sztywna, nikt jej nie projektuje pod zbieranie gmin, najwyżej coś przy okazji wpadnie, Starsza Pani pojechała na ten maraton by go skończyć, a gminy były jedynie dodatkiem.
Pierniczysz jakieś bzdury o strategii - bo widać Cię zazdrość zżera, że Starsza Pani ukończyła trudny maraton, podczas gdy Twoim największym osiągnięciem sportowym w tym roku było wycofanie się z Pięknego Wschodu chyba 2 dni przed imprezą z powodu tego, że nie udało Ci się kupić biletu kolejowego na rower. To była dopiero wyższa strategia!!!
Eli, jak możesz tak bezpardonowo i nieprzyjemnie kolegę swoimi niby dowcipnymi tekstami obśmiewać?
Idę po popcorn
/.../ opracowałam plan żywieniowy dla ultramaratończyka /.../