Autor Wątek: Co dziś zrobiłeś/aś rowerowego?  (Przeczytany 1250827 razy)

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013
Na płaskim to cheesburgery, /.../

Bdb. źródło, konkretna info; dziękuję. :)
Se sprawdzę.
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
Bdb. źródło, konkretna info; dziękuję. :)
Se sprawdzę.

Ale to musiałbyś wegetarianizm porzucić Łatosiu, bo to chodzi o prawdziwego cheesburgera, a nie podróbkę z soi czy fasoli ;)

• Skup i ubój. Rozbiór.
Ale to musiałbyś /.../

No nie, mięso przecież mało już kto tyka (głównie sami hodowcy, myśliwi, pokolenie starsze już odchodzących, jutra niepewni, skoszarowana piechota). Sprawdzę, oznacza poguglam.

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
Ja tam jem zieleninę w wersji przetworzonej naturalnie w.. steki
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Wilk

• Wyprawy Rowerowe
No nie, mięso przecież mało już kto tyka (głównie sami hodowcy, myśliwi, pokolenie starsze już odchodzących, jutra niepewni, skoszarowana piechota). Sprawdzę, oznacza poguglam.

No to teraz już wiemy, dlaczego Łatosiu ultra nie jeździsz! :P

Offline Mężczyzna qbotcenko

• Miasto: Tomprofa Gbórnicza
  • Na forum od: 17.03.2018
    • http://qbot.pro/
A ja powiem tyle:

Chałwa  8)

Offline Mężczyzna MCsubi

• Miasto: Bezdomny menel rowerowy
  • Na forum od: 13.05.2018
Trufle (takie cukierki z alkoholowym aromatem) coś bardzo mi podpasowały dzisiaj na rowerze (16 C chłodniej, niż w zeszły weekend).

Offline Mężczyzna qbotcenko

• Miasto: Tomprofa Gbórnicza
  • Na forum od: 17.03.2018
    • http://qbot.pro/
Trufle (takie cukierki z alkoholowym aromatem) coś bardzo mi podpasowały dzisiaj na rowerze (16 C chłodniej, niż w zeszły weekend).

Zimno to i chlapnąć (ugryźć?) coś mocniejszego trzeba  :icon_twisted:

• Skup i ubój. Rozbiór.
To aż 92% ludzi w Polsce oni stanowią? Bo tylko 8% deklaruje całkowite odstawienie mięsa.

Trend, tegoż dynamikę, świadomości zmianę, uwrażliwienie, częste wieści dot. stanu/zmian środowiska, planety, poczucie współodpowiedzialności za te przyuważ.
Widoczne, zdeklarowane 8% jest przednią strażą (fr. avant-garde), tych za zakrętem jeszcze nie widzisz.

No to teraz już wiemy, dlaczego Łatosiu ultra nie jeździsz! :P

Pod nosem nic nie ma. 3oo, 4oo tygodniowo i tak se jeżdżę. 5oo lub 1ooo pociągiem/autem jechać, by 5oo przejechać, przy tym 3, 4 dni zgubić, rytm życia zaburzyć, żonie, która i tak bokami robi, wszystko na głowie zostawić, przed, po powrocie jeszcze więcej się szarpać, by sprawy jakoś połapać, jadąc o tych myśleć, jeszcze bardziej musieć pędzić, kombinować - na to wszystko i więcej chętny to ja nie jestem. - Składnie w życie obecnie nijak nie idzie mi to wpasować (fr. c'est la vie).

Offline Wilk

• Wyprawy Rowerowe
Pod nosem nic nie ma. 3oo, 4oo tygodniowo i tak se jeżdżę. 5oo lub 1ooo pociągiem/autem jechać, by 5oo przejechać, przy tym 3, 4 dni zgubić, rytm życia zaburzyć, żonie, która i tak bokami robi, wszystko na głowie zostawić, przed, po powrocie jeszcze więcej się szarpać, by sprawy jakoś połapać, jadąc o tych myśleć, jeszcze bardziej musieć pędzić, kombinować - na to wszystko i więcej chętny to ja nie jestem. - Składnie w życie obecnie nijak nie idzie mi to wpasować (fr. c'est la vie).
Tłumaczenia jak mrówka w korporacji  ;)
Rzucaj fajki to szybko się staniesz demonem ultra  :P

• Skup i ubój. Rozbiór.
To zgłoś trasę /.../

W so., nd. kółeczka (krótsze od MP) robię i tak (wolnymi dniami całymi obecnie nie dysponuję zupełnie). Na Pidlasiu się nie znam, tyczyć, plano-, organizować, spraw spinać najzwyczajniej nie umię - taki mam handicap.

Tłumaczenia jak mrówka w korporacji  ;)

Freelancer nie w czas/poniewczasie.

Rzucaj fajki to szybko się staniesz demonem ultra  :P

Odp. 1: Wiersze przestanę rozumieć.
Odp. 2: Pewnie, też bym chciał móc przypierniczyć, tego smak poczuć. - Inshallah...

• Skup i ubój. Rozbiór.
No to szkoda, /.../

Tu ja ciałem tylko - na zsyłce, sobie wbrew; nowego tęsknie wypatruję (choć pociąg, com miał bilet, już odjechał, na stacji docelowej skończył bieg).
Pidlasia, dróg nie znam* - nie nadam się, nie przydam.

Km te, wprawdzie, i mi rzeczywiście się należą, jednak sorry, taki mamy klimat - nie pajdziot.

*słyszałem, licznie rosnąć mają tu grzyby

Offline Wilk

• Wyprawy Rowerowe
Pidlasia, dróg nie znam* - nie nadam się, nie przydam.
Nie pierniczta Panie  :lol:

*słyszałem, licznie rosnąć mają tu grzyby
I od razu miałbyś dobre hasło promocyjne takiej trasy  :P

Tu ja ciałem tylko - na zsyłce, sobie wbrew; nowego tęsknie wypatruję (choć pociąg, com miał bilet, już odjechał, na stacji docelowej skończył bieg
Zamiast zrzędzić - wskakuj do kolejnego pociągu, a bilet kupisz u konduktora  ;)
 "Kto nigdy nie naraża się na szwank - ten głównej stawki nie wygrywa", żeby coś ugrać trzeba czasem chcieć zmiany i czasem potrafić zaryzykować, a nie tu nas raczyć  opowieściami spod oddziału geriatrycznego :P. Młody jeszcze z Ciebie chłopak, na BBT najstarszy zawodnik miał ponad 75 lat.

Offline Wilk

• Wyprawy Rowerowe
A jak tak tylko zapytam, czy bierzesz pod uwagę, że dla łatosiałętki ową "główną stawką" może nie być wynik w ultra? Wprawdzie podejmuje temat rozmowy, jest atoli gotów wynajdywać coraz to nowe argumenty rzekomo uniemożliwiające jego udział.
Nie wynik się liczy w ultra, a przygoda. 90% jeżdżących w takich wyścigach wielkich wyników nie robi, ścigają się przede wszystkim ze sobą i własnymi słabościami. Takie wyścigi to jest swoista próba charakteru, nie tylko tego rowerowego, wielokrotnie ludzie z silną głową objeżdżali tych z mocnymi nogami.

To jest kawał przygody, to trzeba samemu przejechać by to zrozumieć, to trzeba stanąć na starcie na takim Helu, ze świadomością, że skończymy jazdę pod Tatrami, na drugim końcu Polski. A tylko wyścig jest w stanie z człowieka wycisnąć taki poziom motywacji. A Łatoś zdecydowanie "ma papiery" na takie jeżdżenie, po górach śmiga jak młody bóg, tak więc nie ma co tu w metrykę patrzeć.  ;)

• Skup i ubój. Rozbiór.

Skoroś mym promotorem, Wilk, zobaczym, w '2o może i wyda* (może to i fajne).
Za motywację dziękuję.

O czym Wilk walniem razem, podjazdy?, może sobie walniem^?
Nas zadziwim, nam zaimponujem (furora mini).

*jeśli przestępny lub nie
^ludzie walą

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum