Autor Wątek: Co dziś zrobiłeś/aś rowerowego?  (Przeczytany 1250819 razy)

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013

Szkoda.

A 'kaś zasada ogólna, rodzaju - schab na płaskie, boczek w górach, podroby przed brevetem; popić?
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Bitels

• Gość
Łatoś, a co jak chcę nauczyć się jazdy w górach, a nie lubię boczku? Może cóś chudziejszego? ;)

• Skup i ubój. Rozbiór.

O ile zasada ta haczy, - wyniku nie zrobisz.
(Chudsze są podroby, więc brevetuj.)

Offline Mężczyzna Iwo

• leniwy południowiec
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.09.2010
To akurat dobrze, obfite boczki nieszczególnie się sprawdzają w górach, lepsze piersi chude, ale mięsne.

• Skup i ubój. Rozbiór.
Ty, Iwo, o czym?
(Czy Ty, Iwo, o tym samym*?)

*w pamięci grzebię, 'piersi chude, ale mięsne', co, pono, 'lepsze' przywołuję próżno ('kiś poglądowy link?)
*'obfite boczki' - pełna zgoda

Monarch

• Gość
Spójrz najpierw na siebie koleś.

Nie bez powodu się z Ciebie ludzie śmieją, nie bez powodu robią Ci docinki, kto sieje wiatr ten zbiera burzę. To efekt tego jak jesteś nieprawdopodobnie przemądrzały i jak się obrzydliwie do ludzi odnosisz, wystarczy poczytać Twoje wypowiedzi na forum czy wpisy na BS - to od razu widać jaka z nich bije pogarda względem innych. Dlatego jak wstawiasz chamski tekst względem dziewczyny, tekst całkowicie od czapy, wstawiasz tylko po to żeby pokazać swoją wyższość, a komuś innemu dokopać - to licz się z tym że będzie na to ostra odpowiedź, a nie głaskanie po główce.

Próbowałeś bez żadnego powodu wyśmiać dziewczynę - to nie dziw się, że w odpowiedzi inni pośmieją się z Ciebie i Twoich rowerowych "osiągnięć" na które się składają głównie wycofy z maratonów. Bo na maratonach doskonale widać kto ma słabiutką główkę i kto później musi swoje ego dowartościowywać tekstami o swojej wspaniałej strategii, żeby się poczuć lepiej. I dopóki nie zmienisz swojego zachowania i będziesz się mądrzył i wyśmiewał z innych, wstawiając w stosunku do nich złośliwe docinki - będę bezlitośnie się z Ciebie wyśmiewać, żeby spuścić trochę powietrza z Twojego gigantycznego ego.
A nie zastanawiałeś się nad konsekwencjami swoich zachowań, bo chyba naprawdę wygnanie niczego cię nie nauczyło?  Zresztą wcale się nie dziwię, dlaczego wiele osób w tym ostatnio odchodzi lub nie chce się rejestrować.

Jak jesteś taki przemądrzały, skoro wszystko o mnie wiesz, to podaj wszystkie argumenty od A do Z na swoje wszystkie swoje wydumane nierowerowe teorie na mój temat, jeśli nie szkoda ci palców.
Sam szukasz zaczepki, a nie ja zresztą nie boję się głupich docinek, a zwłaszcza z twojej strony.
Przepraszam nigdy nie usłyszałem w twoim wydaniu.
« Ostatnia zmiana: 5 Wrz 2019, 20:30 Monarch »

Offline Mężczyzna sombra

• Lubię ciszę... więc kręcę głównie nocą.
  • Miasto: Skierniewice
  • Na forum od: 04.11.2016
    • blog
Byłem na osławionych Gassach - fakt dużo tam ludzi kręci... zaliczyłem przy okazji dwie gminy.

Offline Giovanni

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 06.06.2008
    • bikestats
Nic nie zrobiłem rowerowego :)

"Za dobrych czasów liczyłem wakacje według ilości ognisk, liczyłem wakacje według ilości nocy przespanych pod namiotem."
https://www.strava.com/athletes/27761512

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
podwiozłem rower autem 30 km
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Mężczyzna MEC

• Miasto: Nowy Tomyśl
  • Na forum od: 17.12.2016
Spójrz najpierw na siebie koleś.

Nie bez powodu się z Ciebie ludzie śmieją, nie bez powodu robią Ci docinki, kto sieje wiatr ten zbiera burzę. To efekt tego jak jesteś nieprawdopodobnie przemądrzały i jak się obrzydliwie do ludzi odnosisz, wystarczy poczytać Twoje wypowiedzi na forum czy wpisy na BS - to od razu widać jaka z nich bije pogarda względem innych. Dlatego jak wstawiasz chamski tekst względem dziewczyny, tekst całkowicie od czapy, wstawiasz tylko po to żeby pokazać swoją wyższość, a komuś innemu dokopać - to licz się z tym że będzie na to ostra odpowiedź, a nie głaskanie po główce.

Próbowałeś bez żadnego powodu wyśmiać dziewczynę - to nie dziw się, że w odpowiedzi inni pośmieją się z Ciebie i Twoich rowerowych "osiągnięć" na które się składają głównie wycofy z maratonów. Bo na maratonach doskonale widać kto ma słabiutką główkę i kto później musi swoje ego dowartościowywać tekstami o swojej wspaniałej strategii, żeby się poczuć lepiej. I dopóki nie zmienisz swojego zachowania i będziesz się mądrzył i wyśmiewał z innych, wstawiając w stosunku do nich złośliwe docinki - będę bezlitośnie się z Ciebie wyśmiewać, żeby spuścić trochę powietrza z Twojego gigantycznego ego.
A nie zastanawiałeś się nad konsekwencjami swoich zachowań, bo chyba naprawdę wygnanie niczego cię nie nauczyło?  Zresztą wcale się nie dziwię, dlaczego wiele osób w tym ostatnio odchodzi lub nie chce się rejestrować.

Jak jesteś taki przemądrzały, skoro wszystko o mnie wiesz, to podaj wszystkie argumenty od A do Z na swoje wszystkie swoje wydumane nierowerowe teorie na mój temat, jeśli nie szkoda ci palców.
Sam szukasz zaczepki, a nie ja zresztą nie boję się głupich docinek, a zwłaszcza z twojej strony.
Przepraszam nigdy nie usłyszałem w twoim wydaniu.
Jestem mało aktywny na tym forum, ale ręce mi opadają jak czytam frustratów. Dajcie se siana i nie piszcie jeśli nie macie nic mądrego do przekazania. Naprawdę tak ciężko trzykrotnie przeczytać co się napisało i przemyśleć czy warto upublicznieniać.

Offline Giovanni

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 06.06.2008
    • bikestats
Ale zaraz ci się dostanie z grubej rury :)

"Za dobrych czasów liczyłem wakacje według ilości ognisk, liczyłem wakacje według ilości nocy przespanych pod namiotem."
https://www.strava.com/athletes/27761512

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek

cro-mo?
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
Jestem mało aktywny na tym forum, ale ręce mi opadają jak czytam frustratów. Dajcie se siana i nie piszcie jeśli nie macie nic mądrego do przekazania. Naprawdę tak ciężko trzykrotnie przeczytać co się napisało i przemyśleć czy warto upublicznieniać.

Najpierw coś wnieś od siebie na forum, później się bierz do pouczania, bo na razie tylko bierzesz od innych, samemu nic tu nie wnosząc. Monarch wystąpił z idiotycznym atakiem osobistym na inną osobą, jest to jego n-te zachowanie w tym stylu, dlatego napisałem o nim parę słów prawdy - bo mu się zwyczajnie należy. I nie ma to nic z bycia frustratem, więc takie epitety sobie wypraszam

Offline Mężczyzna MEC

• Miasto: Nowy Tomyśl
  • Na forum od: 17.12.2016
Dzięki

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
A 'kaś zasada ogólna, rodzaju - schab na płaskie, boczek w górach, podroby przed brevetem; popić?

Na płaskim to cheesburgery, w górach to potrzeba więcej energii, więc  polecałbym inwestycję w Podwójnego McRoyala  :lol:

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum