Spójrz najpierw na siebie koleś. Nie bez powodu się z Ciebie ludzie śmieją, nie bez powodu robią Ci docinki, kto sieje wiatr ten zbiera burzę. To efekt tego jak jesteś nieprawdopodobnie przemądrzały i jak się obrzydliwie do ludzi odnosisz, wystarczy poczytać Twoje wypowiedzi na forum czy wpisy na BS - to od razu widać jaka z nich bije pogarda względem innych. Dlatego jak wstawiasz chamski tekst względem dziewczyny, tekst całkowicie od czapy, wstawiasz tylko po to żeby pokazać swoją wyższość, a komuś innemu dokopać - to licz się z tym że będzie na to ostra odpowiedź, a nie głaskanie po główce.Próbowałeś bez żadnego powodu wyśmiać dziewczynę - to nie dziw się, że w odpowiedzi inni pośmieją się z Ciebie i Twoich rowerowych "osiągnięć" na które się składają głównie wycofy z maratonów. Bo na maratonach doskonale widać kto ma słabiutką główkę i kto później musi swoje ego dowartościowywać tekstami o swojej wspaniałej strategii, żeby się poczuć lepiej. I dopóki nie zmienisz swojego zachowania i będziesz się mądrzył i wyśmiewał z innych, wstawiając w stosunku do nich złośliwe docinki - będę bezlitośnie się z Ciebie wyśmiewać, żeby spuścić trochę powietrza z Twojego gigantycznego ego.
Cytat: Wilk w 4 Wrz 2019, 21:26Spójrz najpierw na siebie koleś. Nie bez powodu się z Ciebie ludzie śmieją, nie bez powodu robią Ci docinki, kto sieje wiatr ten zbiera burzę. To efekt tego jak jesteś nieprawdopodobnie przemądrzały i jak się obrzydliwie do ludzi odnosisz, wystarczy poczytać Twoje wypowiedzi na forum czy wpisy na BS - to od razu widać jaka z nich bije pogarda względem innych. Dlatego jak wstawiasz chamski tekst względem dziewczyny, tekst całkowicie od czapy, wstawiasz tylko po to żeby pokazać swoją wyższość, a komuś innemu dokopać - to licz się z tym że będzie na to ostra odpowiedź, a nie głaskanie po główce.Próbowałeś bez żadnego powodu wyśmiać dziewczynę - to nie dziw się, że w odpowiedzi inni pośmieją się z Ciebie i Twoich rowerowych "osiągnięć" na które się składają głównie wycofy z maratonów. Bo na maratonach doskonale widać kto ma słabiutką główkę i kto później musi swoje ego dowartościowywać tekstami o swojej wspaniałej strategii, żeby się poczuć lepiej. I dopóki nie zmienisz swojego zachowania i będziesz się mądrzył i wyśmiewał z innych, wstawiając w stosunku do nich złośliwe docinki - będę bezlitośnie się z Ciebie wyśmiewać, żeby spuścić trochę powietrza z Twojego gigantycznego ego.A nie zastanawiałeś się nad konsekwencjami swoich zachowań, bo chyba naprawdę wygnanie niczego cię nie nauczyło? Zresztą wcale się nie dziwię, dlaczego wiele osób w tym ostatnio odchodzi lub nie chce się rejestrować. Jak jesteś taki przemądrzały, skoro wszystko o mnie wiesz, to podaj wszystkie argumenty od A do Z na swoje wszystkie swoje wydumane nierowerowe teorie na mój temat, jeśli nie szkoda ci palców.Sam szukasz zaczepki, a nie ja zresztą nie boję się głupich docinek, a zwłaszcza z twojej strony. Przepraszam nigdy nie usłyszałem w twoim wydaniu.
Ale zaraz ci się dostanie z grubej rury
Jestem mało aktywny na tym forum, ale ręce mi opadają jak czytam frustratów. Dajcie se siana i nie piszcie jeśli nie macie nic mądrego do przekazania. Naprawdę tak ciężko trzykrotnie przeczytać co się napisało i przemyśleć czy warto upublicznieniać.
A 'kaś zasada ogólna, rodzaju - schab na płaskie, boczek w górach, podroby przed brevetem; popić?