Jesli to ta sama optyka co w B&M LUMOTEC IQ Cyo Premium
Cytat: skrzysie.k w 27 Mar 2018, 12:49Kupiłem lampę pod dynamo - Supernova E3 pro 2 za 250 zł (nowa) :-) Super cena. Sam się na nią czaję. Można wiedzieć gdzie ją wychaczyłeś?
Kupiłem lampę pod dynamo - Supernova E3 pro 2 za 250 zł (nowa) :-)
Przy okazji ... kupiłem koło z prądnicą od Blondasa :-)
Cytat: skrzysie.k w 29 Mar 2018, 10:54Przy okazji ... kupiłem koło z prądnicą od Blondasa :-)Jaką prądnicą?
Shutter Precision PD-8 disc 32 otw. qr
Zimą oddałem rower do serwisu na przegląd i konserwację, tzw. serwis generalny.Wsiadłem dzisiaj na niego po raz pierwszy po tym przeglądzie, żeby dojechać do pracy. A tu w pedale duży luz (przed serwisem pedał był sprawny). Wygląda na to, że zamiast przygotować mi rower do sezonu, to go zepsuli.To papraki, nie fachowcy. Nie oddam im więcej roweru.Czerwona lampka powinna mi się zaświecić już w momencie, kiedy rower u nich kupowałem, bo otrzymałem go z niedokręconymi śrubami trzymającymi ramkę pedału. Śruby pogubiłem wówczas w trasie i miałem problem z powrotem do domu.Wniosek taki, że trzeba zaopatrzyć się w potrzebne narzędzia, posiąść niezbędną wiedzę i samemu serwisować rower.
Ale przecież bez podświetlenia możesz obserwować mapę w czasie jazdy.No chyba że to ma być jazda nocna.