ja od początku pisałem, że bez glejtów z ambasad to nie warto sie w coś takiego pchać. Szkoda czasu i sił. A tutaj miał problemy na wjeździe do Uzbekistanu, Chin i teraz to. A przecież w Rosji był już wcześniej. Widać, że pojechał na spontanie. Oby jednak dojechał.
Strzela to się w ostateczności jak nie ma możliwości złapania, a ktoś ucieka. A złapać rowerzystę to raczej nie jest trudno, wszystko wygląda, ze dojechał na stację i tam go zatrzymali.
Zaletą takiego typa jest niezwykła transparentność. Krótka piłka: Uważacie że jestem szpion? No to wy mnie szpiegujcie 24/7.
Uważacie że jestem szpion? No to wy mnie szpiegujcie 24/7. Macie tutaj link do FMC i sami się przekonajcie. Bagaż na wjeździe i wyjeździe do sprawdzenia. A jak nadal będą robić problemy to warto odpuścić.
Jak ma gotówkę w twardej walucie to dużo może załatwić. Chyba, że jest wyznawcą wiary w plastik.....
https://www.facebook.com/rogerchuchard/posts/pfbid02GimDX2iCaZEyZZFTJW5QSfm3oVhU6j6iFXVU3qdGsgFqy2iNMDfvZ3Tk5A9uK5t9l?rdid=9vcbptyVoBGuFsoj#