Cytat: Cokeman w 8 Sie 2025, 15:56Sofiane próbował jechać na Kulma Pass, ale zawrócił i jedzie na Kirgistan przez Al Baital.Kurde był już chłopak w Rosji z dala od frontu z Ukrainą, mógł spokojnie dojechać do transsibu nawet przez Kazachstan to się wepchał w Pamir bez sensu. Ten Niemiec, którego rekord jest dotychczas to jechał właśnie wzdłuż transsyberyjskiej. I chyba ten rekord zachowa.Jak dla mnie bez sensu. Chińczycy mocno pilnują granicy w tych górach. Jak jechałem przez Irkeshtam w 2019 roku to mnie 100 km autem wieźli pod garnicę. Zakaz samotnej jazdy rowerem. Być moze to samo go spotkało na Kuluma Pass i zawrócił. Wegług mnie to rowerem da rade przekroczyć granicę dopiero w Korgos. A to bez sensu jak chodzi o czas jazdy. Wiadomo dlaczego on nie jechał przez Kazachstan i potem znowu przez Rosję?
Sofiane próbował jechać na Kulma Pass, ale zawrócił i jedzie na Kirgistan przez Al Baital.Kurde był już chłopak w Rosji z dala od frontu z Ukrainą, mógł spokojnie dojechać do transsibu nawet przez Kazachstan to się wepchał w Pamir bez sensu. Ten Niemiec, którego rekord jest dotychczas to jechał właśnie wzdłuż transsyberyjskiej. I chyba ten rekord zachowa.
Co ciekawe, przed nim jeszcze posterunek rosyjskiej straży granicznej, ciekawe czy to jest taki kompletny nielegal, czy jakoś inaczej to rozwiązał
Nie mylmy determinacji z ciśnieniem.Ja tam kibicuję aby dojechał do końca
A to nie jest po prostu droga?