Autor Wątek: MRDP 2025  (Przeczytany 60516 razy)

Offline Mężczyzna kviato

• Miasto: Zawada/k Zamościa
  • Na forum od: 09.11.2013
Odp: MRDP 2025
« 7 Wrz 2025, 21:35 »
HENIU wielki podziw i jeszcze większe GRATULACJE  :)
http:

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2479
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
« 8 Wrz 2025, 21:25 »
Heniu, już podczas wspólnego powrotu ze zlotu w Puszczy Kampinoskiej wiedziałem, ze stać Cię na wiele. Moja ultra forma była już w fazie schyłkowej, a Ty się właśnie rozkręcałeś. Skutecznie! Duże gratulacje i mega uznanie. 

Offline Mężczyzna jedrucha

• Miasto: Łomianki
  • Na forum od: 02.09.2021
« 16 Wrz 2025, 06:15 »
Wspaniała relacja Tomku. Mnie wzruszyły zwłaszcza niesamowity upór do walki z bólem i ograniczeniami fizycznymi oraz odczuwana przeze mnie pewna wspólnota celów :) No ale ja się łatwo wzruszam...
Wielkie gratulacje za całą jazdę i zdążenie na rozpoczęcie roku (mi też się udało ;) ). Chylę czoła!
PS. Wypatruję Cię na drodze do pracy, ale po lekturze relacji wnioskuję, że rower chwilowo odstawiłeś?
« Ostatnia zmiana: 16 Wrz 2025, 14:06 jedrucha »

Offline Mężczyzna LegalOnBike

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 05.11.2017
« 16 Wrz 2025, 07:44 »
Wspaniała relacja Tomku. Mnie wzruszyły zwłaszcza niesamowity opór do walki z bólem i ograniczeniami fizycznymi oraz odczuwana przeze mnie pewna wspólnota celów :) No ale jak się łatwo wzruszam...
Wielkie gratulacje za całą jazdę i zdążenie na rozpoczęcie roku (mi też się udało ;) ). Chylę czoła!
PS. Wypatruję Cię na drodze do pracy, ale po lekturze relacji wnioskuję, że rower chwilowo odstawiłeś?

Jędrzeju, dziękuję za miłe słowa i również gratuluję! Co do Twoich wniosków nie do końca są prawidłowe - szosa od czasu MRDP wisi, natomiast gravel od poniedziałku do piątku jest w ruchu, także do zobaczenia w Dolince ;)

Offline Mężczyzna marcinrzy

• Miasto: Mazowsze
  • Na forum od: 24.07.2019
« 16 Wrz 2025, 08:57 »
Drodzy użytkownicy Forum,

mijają 2 tygodnie od ukończenia przeze mnie MRDP. W tym czasie musiałem ogarnąć sobie, zaległości w pracy i przygotowanie relacji z trasy.

Serdecznie dziękuję za Wasze rady i wsparcie w trakcie maratonu.

Gratulacje Tomek. Wyniku, hartu ducha i determinacji.
Bardzo rzeczowa i pouczająca relacja.

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013
« 16 Wrz 2025, 09:17 »

Ależ!

Szacunek / Dziękuję
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline Wilk

• Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
« 16 Wrz 2025, 13:41 »
Z przyjemnością przeczytałem. Wielkie gratulacje nie tylko za świetny wynik, ale piękną walkę na trasie i jazdę z ciężkimi kontuzjami, jakie niejednego skłoniłyby do wycofania się. To doskonale pokazuje jak ważna jest na takim maratonie głowa, jak ważna jest odpowiednia motywacja. A i wsparcie rodziny na pewno bardzo dużo wnosi, ta świadomość, że jest ktoś kto o nas ciepło myśli i nas wspiera bardzo pomaga na trasie.

Kontuzje myślę, że w miesiąc-dwa powinny przejść, porażenie nerwów dłoni to dość typowa kontuzja po ultra, tu po prostu potrzeba czasu do regeneracji nerwów, za 1-2 miesiące powinno być z dłońmi OK.

Offline Mężczyzna Wigor

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 19.03.2015
« 16 Wrz 2025, 15:28 »
Gratuluję relacji i wyniku.

Mi po pierwszym MRDP mrowienie w palcach przeszło po dopiero po pół roku.

Offline Mężczyzna memorek

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 12.05.2007
« 16 Wrz 2025, 15:54 »
Dla osób, które chcą stracić trochę czasu polecam lekturę moich zmagań z MRDP:
Nocleg w rurze na placu zabaw bije na głowę wszystko, co widziałem i słyszałem na ultra.  ;D

Marek

« 16 Wrz 2025, 16:56 »
Drodzy użytkownicy Forum,

mijają 2 tygodnie od ukończenia przeze mnie MRDP. W tym czasie musiałem ogarnąć sobie, zaległości w pracy i przygotowanie relacji z trasy.

Serdecznie dziękuję za Wasze rady i wsparcie w trakcie maratonu.

Gratulacje Tomek. Wyniku, hartu ducha i determinacji.
Bardzo rzeczowa i pouczająca relacja.

Dziękuję marcinrzy. Być może ten w miarę szczegółowy opis przyda się komuś za 4 lata, kiedy będzie się przygotowywał do kolejnej edycji.

« 16 Wrz 2025, 16:58 »
Ależ!

Szacunek / Dziękuję

Dziękuję łatośłętka. Ważne żeby mieć cel i go realizować.

« 16 Wrz 2025, 17:04 »
Z przyjemnością przeczytałem. Wielkie gratulacje nie tylko za świetny wynik, ale piękną walkę na trasie i jazdę z ciężkimi kontuzjami, jakie niejednego skłoniłyby do wycofania się. To doskonale pokazuje jak ważna jest na takim maratonie głowa, jak ważna jest odpowiednia motywacja. A i wsparcie rodziny na pewno bardzo dużo wnosi, ta świadomość, że jest ktoś kto o nas ciepło myśli i nas wspiera bardzo pomaga na trasie.

Dzięki Wilku! Przygotowując się do MRDP czytałem Twoją relację z MRDP i inne wpisy na forum, w których m.in. pisałeś o tym, że głowa jest równie ważna jak przygotowanie fizyczne. W 100% potwierdzam. Bez odpowiedniej motywacji najprawdopodobniej wycofałbym się gdzieś w Bieszczadach. 

« 16 Wrz 2025, 17:07 »
Gratuluję relacji i wyniku.

Mi po pierwszym MRDP mrowienie w palcach przeszło po dopiero po pół roku.

Nocleg w rurze na placu zabaw bije na głowę wszystko, co widziałem i słyszałem na ultra.  ;D

Dzięki Wigor i memorek. Co do noclegu - jeżeli byłbym trochę mniejszy byłoby idealnie ;)

Offline Mężczyzna skaut

• Miasto: Józefów - Emilianów
  • Na forum od: 30.11.2014
« 16 Wrz 2025, 18:29 »
[mention]LegalOnBike [/mention] świetny wynik i świetna relacja. Gratuluję! Wprawdzie miałem innego faworyta, któremu nb. długo nie odpuszczałeś. Jednak tą determinacją w dążeniu do celu skradłeś mi serce. Swoją drogą jakie trzeba mieć serducho i mocną nogę, aby sobie pozwolić na przerwę medyczną i „stratę” jednego dnia, a dojechać do mety z takim wynikiem. Szacunek.
No i dzięki Twoim przypadkom medycznym mogłem się powymądrzać w tym wątku jako (jeden z wielu) Wujek Dobra Rada.
Powodzenia na szlaku!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum