A co ciekawe, teraz na trasie jest 11 stopni. Lębork 11.1, Elbląg 10.8, Olsztyn 11.3, Kętrzyn 10.8. Na całej linii równo. To ciekawe, czy w nocy nie będzie jednak bliżej zera niż prognozowanych 6-9 stopni? Wiatr i deszcz może "uratuje" sytuację, ale te dwa czynniki mocno wyziębiają. Nie wiem, czy ludzie byli przygotowani na tak znaczne ochłodzenie?To może być bardzo trudny maraton, bo pod koniec przyszłego tygodnia, na matrycy frontu polarnego, może nam się trafić poważne kilkudniowe załamanie pogody w górach i na zachodzie kraju.
Tutaj warto dodać, że jadą jeszcze Memorek i Walsodar z forum.
Poza w/w, z forum jest jeszcze więcej w miarę aktywnych uczestników - marcin_rzy (22), Memorek (10) - choć 4 lata temu twierdził, że to statni raz, bartekk (27), Marecki (73), sombra (56) - to tak na szybko. Ja oczywiście stawiam na mojego brata, ale szczególnie kibicuję też, jako, że sam urodziłem się w Grudziądzu, Lechowi Flaczyńskiemu.Szkoda, że obrońca tytułu nie jedzie. Z poprzedniego podium tylko Kuba Szumański.
Szkoda, że obrońca tytułu nie jedzie. Z poprzedniego podium tylko Kuba Szumański.
Prognozy widze wredne. Mokro i zimno (poniżej 10 stopni). Brrrr. Jak dla mnie to najgorsze połączenie. 4 lata temu to dopiero gdzieś przed Przemyślem zaczęło padać jak dobrze pamietam. Ale na Warmi i Mazurach noc też była bardzo mglista i chłodna.
Dobrze, że Wilku nie jedziesz Będzie kogo relację na bieżąco czytać
Nie było nigdy problemów, że dla wyniku ktoś olewał nakaz jazdy ścieżką i potem mandaty i pretensje do orga?