ja swojego tauzena nagrałem na S24 Ultra na Locusie i jeszcze Strava rejestrowała i muzyka grała i livetracking dla żony też
Daniel, czy będziesz też udostępniał trasę pociętą na kilka mniejszych części ?Płatny RWGPS ma taką opcję i skorzystanie z niej może uchronić bólu głowy jak ktoś będzie robił to sam za pomocą nie wiadomo jakich narzędzi.
Proszę o "zatrzaśnięcie" trasy i podanie ostatecznej wersji.
Wiozłem 2x po 10000 dedykowane do telefonu i jeden 20Ah do wszystkiego na wypadek jakies wiekszej wtopy albo
Kilometry i czas ogólny ogarniesz tworząc po prostu nowy, osobny profil na sam wyścig. Jest nawet pole danych, które kiedyś się nazywało "Licznik", a obecnie "Drogomierz"
Cytat: Cokeman w 18 Sie 2025, 19:17Wiozłem 2x po 10000 dedykowane do telefonu i jeden 20Ah do wszystkiego na wypadek jakies wiekszej wtopy alboTaki swego czasu w PRL kawał chodził. Spotyka się dwóch ludzi na dworcu, jeden z walizkami. I pierwszy pyta drugiego, która godzina. A ten odpala zegarek, który podaje "Jest 19.30, 1h25 do zachodu słońca, niebo bez zachmurzeń, noc zapowiada się pogodna, jutro spodziewane przelotne opady". Pytający nie może wyjść z podziwu i się pyta: - - Skąd pan wytrzasnął taki zegarek? - A kupiłem w Moskwie. - Jak to? To ruscy taki zegarek wymyślili?Na co właściciel pokazuje na walizki, które targa i mówi:- Tylko te baterie trochę ciężkie
Ale co miałem zabrać by nagrać ewentualne 60h trasy oraz mieć możliwość słuchania muzy i udostępniania swojej pozycji żonie cały czas. No i jakiś net by pogode ogarniać - radary etc...
a zrobi te rzeczy pozostałe typu livetracking, muza...?
Daj spokój. Wilk wozi na kierownicy Garmina i telefon. Do tego jeszcze jakiś powerbank. Ale jak ktoś zamiast Garmina (200 gram) zabierze dodatkowy powerbank (400 gram), to zostanie wyśmiany, że walizki baterii wozi.