Łatosiu... nasze miasteczko jest małe, ciężko po nim sensownie wykręcić trasę 500 km. Wiem, dałoby się, ale chyba nikt by tego nie zdzierżył. Za to KMT zawsze startowało z Kórnika. I tak pozostanie.
Za to KMT zawsze startowało z Kórnika. I tak pozostanie.
What a hell /.../
Brzmi to trochę tak jakby, no nie wiem Transatlantyk wrócił na ultra i wszystkich na RTP oprócz Białka porobił.
What a hell of the race it was! Czyli zapraszam miłośników dłuższych form na relację z moich zmagań na tegorocznym Race Through Poland.
Zdjęcia piękne, Twoja jazda super. Uwagę zwraca pomnik z dumnym napisem "Kocham bawarski las" (tłumaczenie moje), który to pomnik i otoczenie raczej nagrobek lasu przypominają. Ale, to tylko tak na marginesie istoty relacji...
Pytanie: jaką masz lampkę na kierownicy?
Oczom widnie najlepsza stylówa spośród uczestników.
Na zdjęciach widać, (na żywo tym bardziej) jak Twój rower, no już widać po nim że przeszedł dużo. A jeśli dobrze pamiętam to kupiłeś go w 2023, po RTP i MP na Mazurach. Po tym jak te maratony ujawniły że hamulce obręczowe i wąskie opony 25c jednak są ograniczeniem
Napisałeś, że jesteście z Jędrzejem starą gwardią forumową. Brzmi to trochę tak jakby, no nie wiem Transatlantyk wrócił na ultra i wszystkich na RTP oprócz Białka porobił. Przecież jesteście na szosowych ultra w Polsce w czołówce od lat. To nie jest jakaś niespodzianka.