drugi raz nie wsiędzie.
Jeszcze jest jeden patent. Jeżdzić takim rowerem, którym nie każdy może umieć odjechać.
Widziałem reklamę takiego zapięcia co jest paskiem kewlarowym z jakimiś wzmocnieniami. Wydaje się lekkie i robić robotę. Cena to coś koło 400zł. :-(
To nie o to chodziło? Ottolock
Cytat: PiKa w 17 Mar 2018, 09:27A jeśli dziecko wsiądzie sobie na taki rower żeby się przejechać?A jakby na drodze tego roweru przechodziła wasza matka?
A jeśli dziecko wsiądzie sobie na taki rower żeby się przejechać?
Na krótkie wycieczki nie zabieram zapięcia - w wioskach nie kradną.
... cyklicznie giną... rowery...
Ottolock
Cytat: hansglopke w 15 Mar 2018, 23:37Jeszcze jest jeden patent. Jeżdzić takim rowerem, którym nie każdy może umieć odjechać.Cytat: yoshko w 16 Mar 2018, 16:52Jednokołowymzabierać przednie koła do sklepu?
Jednokołowym
Szukam optymalnego sposobu na zabezpieczenie roweru pozostawionego na krótko w miejscu, które, jak mi się wydaje, nie jest obarczone dużym ryzykiem kradzieży. Mam tu na myśli głównie wiejskie sklepiki, przed którymi mógłbym bezpiecznie pozostawić rower na 5-10 minut w celu zrobienia drobnych zakupów podczas całodziennych wycieczek rowerowych.
Cytat: RS w 18 Mar 2018, 15:04Na krótkie wycieczki nie zabieram zapięcia - w wioskach nie kradną. @RS - z tym proszeniem o przypilnowanie coś jest na rzeczy. Zdarza mi się takiego totalnego "złoma" zostawiać na długie godziny na stacjach benzynowych, przy parkingach, itp. z prośbą do obsługi czy można i czy zerkną od czasu do czasu.