Bardziej, od standardowych tekstów na stronie, ciekawe jest ile oni sprzedali bagażników.Bo to czy projekt wypali, jest ciekawy sam w sobie. Z tego co pamiętam to cena bagażnika była taka że lepiej było dopłacić, do Tubusa albo kupić 2 sztuki Crosso, niż testować tę niewiadomą.
Zwykła zazdrość
ed.Czy to nie Jacek, przypadkiem?
... a tu niby mamy wozić 100 kg ziemniaków...
Oj, nie doczytałeś. Właśnie mamy ziemniaków nie wozić. To taki wkład UC w globalne niewożenie ziemniaków. Bo Crosso robi worki na ziemniaki.
To co napisałeś to prawda, trzeba mocno wierzyć w siebie żeby wprowadzać na rynek bagażnik o 50 zeta tańszy od Tubusa (Cargo za 350 zł dasz radę kupić) i 3 razy droższy od Crosso, który jest wielką niewiadomą.
... ktoś musi też równo pogiąć rurki...
To nie są jakieś tam ordynarne rurki, tylko pręty o grubości ścianki 2,3 (a może 3,2; nie chce mi się sprawdzać).
Cytat: Krakonos w 2 Cze 2016, 12:48Dostałem odpowiedź od UC:CytujStal nierdzewna, pręt, ścianka 2.3 mmEeee... jaka ścianka? Ścianka pręta?
Dostałem odpowiedź od UC:CytujStal nierdzewna, pręt, ścianka 2.3 mm
Stal nierdzewna, pręt, ścianka 2.3 mm
Najbardziej mnie interesuje, przerywając falę hejtu, czy komuś w ogóle udało się kupić ten bagażnik i jak się on spisuje.
Na jesieni zaproponujemy wam takze super lekkie sakwy takze madi in POLAND a nie palstikowe wory na ziemniaki !!!
Cena nie jest wcale przesadnie wysoka. Spawanie może wyjść koło kilkudziesieciu złotych, ktoś musi też równo pogiąć rurki i je za coś kupić. Do tego elementy montażowe, nie kupują hurtowo, więc niekoniecznie mają tanie źródło. Uwzględnij do tego z ~10% VAT (coś się odliczy itp.). Za coś muszą żyć, jeśli to nie masowa produkcja, to wydajność wytwarzania i koszt/czas reklamy na jeden przedmiot wyższe.
Chłopaki robią pewnie fajne wycieczki i mnóstwo ludzi jest zadowolonych, a tutaj jak zwykle jad, hejt i złośliwostkom nie ma końca.