Nasz bagażnik: Stal nierdzewna, pręt, ścianka 2.3 mm, mocowany do osi na szpilke ze stali hartowanej imbus 6 mm.Max udźwig bagażnika - 100 kg
Szykują się do wojny. Wietnamczycy w czasie wojny z Francją, a dokładniej podczas oblężenia Dien Bien Phu, większość zaopatrzenia przewozili (a raczej przeprowadzali) na rowerach. Podobno ładowali na rowery ponad 200 kilogramów. Może gdybym potrzebował bagażnika, to bym GMO rozważył, ale póki co - mam na czym wozić pyry.
W zasadzie pozostaje tylko zgodzić się z większością przedmówców - co z tego, że sam materiał wytrzyma, skoro głównym problemem jest sama konstrukcja i sposób mocowania.
Tak jak wcześniej byłem dość pozytywnie nastawiony do tej koncepcji, tak pisanie o ładowności 100 kg mocno mnie zniechęciło, bo pokazuje, że twórcy tego bagażnika jednak są nieco oderwani od rzeczywistości.W zasadzie pozostaje tylko zgodzić się z większością przedmówców - co z tego, że sam materiał wytrzyma, skoro głównym problemem jest sama konstrukcja i sposób mocowania.
Mamy olbrzymie zainteresowanie naszymi bagażnikami i nie wyrabiamy z produkcją, prosimy o cierpliwość.
Kupił ktoś bo obecnie produkt w sklepie niedostępny?!