Autor Wątek: Co dziś zrobiłeś/aś rowerowego?  (Przeczytany 1249966 razy)

Offline Mężczyzna paweł.70

• Marin
  • Miasto: Ciepłe Łóżeczko
  • Na forum od: 28.11.2011
Nie wierzę  ;D

Dom jest tam, gdzie rozkładamy obóz
Liczy się podróż, a nie cel.

Offline Dream Maker

• Miasto: Baile Uí Mhatháin
  • Na forum od: 11.06.2011
@Sedymen

Do you have a dream? I'll make this dream come true. I'm... the Dream Maker

Offline Mężczyzna wojtas71

• Miasto: Kraków/Kielce
  • Na forum od: 20.04.2013
Nie zrozumiałem czegokolwiek ;P
W sensie nie jeździłeś jeszcze w maju, czy też ustaliłeś datę wygaśnięcia zeszłorocznego sezonu w kwietniu i teraz rozpoczynasz przyszłoroczny?
Co tu rozumieć  :-[ Nie jeździłem w tym sezonie (tj. 2020 r.). Zeszłoroczny (tj. 2019 r.) zakończyłem na jesień  :D
Wykryłem nutę ironii w moją stronę, nieładnie.

Dzięki muzyce w Trójce pojechałem 55 km. Ludziska dziś do 21.00 i jutro od 9.00 do 21.00 Lista Top Wszechczasów. Się dzieje. Słuchajta.
Słucham jak by to nie psioczyć na braki "ciekawych ludzi"- prowadzących i samo radio.
Tidal, spotify etc. to nie dla mnie.

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013
Długich lat bezpiecznego rowerowania w zdrowiu, Sedy. :)

2 l gazwody wypiłem na postojach.
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
2 l gazwody wypiłem na postojach.

Łatoś, Ty taki spec od zdrowego żywienia - i gazowaną pijasz? ;)

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
Miasto: Świdnik
Na forum od: 28.11.2011

Odp: Co dziś zrobiłeś/aś rowerowego?
« Dzisiaj o 16:08 »
Cytuj (zaznaczone)EdytujUsuńPodziel wątek
Cytat: maper w Dzisiaj o 16:05
Trójkę olałem jakiś czas temu. Tam już z ciekawych ludzi mało kto został i moim zdaniem radio podupadło.
Obecnie jak chcę posłuchać muzyki, to jest spotify.

Ja też ale robią wszystko, aby przyciągnąć słuchaczy.

Ja też słucham, ale głównie z sentymentu. Top trzyma dobry poziom, ale propaganda działa i przez 12 godzin każde wiadomości zaczynają sie od tego co powiedział Andrzej Duda. Plus jest taki, że w czasie Topu nie ma reklam i nie trzeba pierdyliard razy dziennie słuchać o wzdęciach, kaszlu i nietrzymaniu moczu. Zobaczymy na ile Radio Nowy Świat z głosem Trójkowych redaktorów nawiąże do starej dobrej Trójki.
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Offline Mężczyzna maper

• Miasto: Straszyn
  • Na forum od: 15.02.2016
Zobaczymy na ile Radio Nowy Świat z głosem Trójkowych redaktorów nawiąże do starej dobrej Trójki.

Słyszałem o tym projekcie. Mann twierdzi, że jest szansa, że radio zacznie nadawać w czerwcu.

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013

Wyłącznie.
Niegaz niewiasty.

W Sokółce dłoń nieznajomemu uścisnąłem - 2gi uścisk od 16 marca (1wszy w zeszłą sobotę w Kosiorkach). Jakże cenne.
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline Mężczyzna Rowerownik

• Miasto: Okolice Wrocławia
  • Na forum od: 18.05.2014
Jak muza dobra to mogę jej  i u ojca dyrektora posłuchać a na Top właśnie jedna pani wpadła, przywieziona z dzisiejszej wycieczki.
0,5cm i tajemnicze białe V

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
Mann twierdzi, że jest szansa, że radio zacznie nadawać w czerwcu.

Jest to możliwe, zważywszy, że póki co mają finansowanie i zdążyli już wynająć siedzibę na Wilanowie.
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
Dziękuję silnikowi forum za niebieski i Wam, Bracia w wierze.

Dzisiaj mokro. Zatem niemal cały dzień grzebałem w garażu przy mojej stajni. Chyba zrobiłem kolejny krok do sprzetowej nirwany. Teraz siedzę sobie wygodnie w fotelu i za Wasze zdrowie smakuje mój prezent, na myszach ważony.

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline Mężczyzna Antracyt

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 13.06.2017
    • Poland on bike
Teraz siedzę sobie wygodnie w fotelu i za Wasze zdrowie smakuje mój prezent, na myszach ważony.

Na zdrówko!

Udało mi się w wieczornym okienku przejechać 30 km po Łodzi. Jednak stary rower jedzie całkiem dobrze. Znowu mam dylemat czy kupować nowy wyczekiwany od dawna...

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
Dzisiaj pojechałem testować nowe koła, więc postanowiłem czynić to w miejscowościach, w których fortuna kołem się toczyła.
Zatem po kolej odwiedziłem Małyń, dzisiaj małą wieś w układzie ulicówki, która jednak miastem onegdaj była. Lubie ją. Jest tu jakiś taki klimat. I śmiesznie wielki kościół jak na małą wieś. I malowniczy młyn, i jaz na Nerze z hydroelektrownią.
Dalej był Kazimierz. Tutaj miejski blichtr widać zdecydowanie. Zachował się układ miejski, z centralnym rynkiem, dzisiaj uroczym parkiem i szachownicą uliczek odchodzących w narożnikach rynku. Lubię tą miejscowość właśnie dla jej klasycznego, nie zniszczonego przez czas układu przestrzennego. Piękno prostoty. No cóż. Mimo, ze to jedna z najstarszych lokacji na naszym obszarze, to już było. Dzisiaj pozostał ten czar, minionej chwały.
Trzeci był Lutomiersk. W porównaniu z dwoma poprzednimi to niemal metropolia. Przytłoczyła mnie gwarem i ruchem na drodze wojewódzkiej. Nic dziwnego, wszak tu nawet zamek rycerski był i powiatową stolicą Lutomiersk był... i może czar by trwał ale nie załapał się na Ziemię Obiecaną. I tak sobie pozostał. Nie lubię jednak jeździć po Lutomiersku. W przeciwieństwie do Kazimierza chaos przestrzenny i rozcięcie drogą wojewódzką.
Zatem szybko przeleciałem do domowego Piątkowiska, które domknęło listę miejscowości z dawną chwałą, bo to właśnie nigdzie indziej jak w Piątkowisku znajdowała się pierwsza stolica ziem Kasztelani Chropskiej jako własności Kapituły Krakowskiej.

Zatem wszystko kołem się toczy

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline Mężczyzna qbotcenko

• Miasto: Tomprofa Gbórnicza
  • Na forum od: 17.03.2018
    • http://qbot.pro/
Kromołowiec przed południem zaliczony ;)

Offline Mężczyzna LXVII

• Miasto: Ostrów Wlkp.
  • Na forum od: 01.07.2015
kupiłem wycieraczkę  :D

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum