30 kwietnia, czas malowania krawężników wycinania gołąbków na pochody. Tak mi się przypomniały dzisiaj stare czasy no to wsiadłem na rower i pojechałem na czyn społeczny.Od dłuższego czasu wkurzał mnie ta coraz gęstsza blokada na linii Malczyce - Strzegom. 1,5h i 40m tarniny i dzikich róż poszło w diabły. Kolejowa ścieżka rowerowa znów jest przejezdna.
Takie są po prostu realia, których odmawiasz przyjęcia do wiadomości. Jak tak uważasz, że węże i gady nie mają żadnych negatywnych konotacji społeczno-kulturowych, to rozumiem, że jak nazwę Cię padalcem - to uznasz to za komplement, bo to musi przecież chodzić o bycie miłym w dotyku?
PADalec, czarna magia10 maja. Pierwszy raz się z Wilkiem zgadzam w sprawach politycznych.
Przychodzi baba do lekarza psychiatry. Ten rozpoczyna badanie i pokazuje babie trójkąt.- Z czym to się pani kojarzy?- Z seksem - odpowiada baba.- A to? - pyta lekarz pokazując koło.- Z seksem.- A to? - lekarz demonstruje kwadrat.- Z seksem.- Cierpi pani na obsesję seksualną - pada diagnoza.- Ja?!! Przecież to pan mi te wszystkie świństwa pokazuje!
Może wybiorę się zrobić kilka km w tym roku ? gdyż jeszcze nie zacząłem sezonu ? Maj zobowiązuje - wszak cały rok się jeździ, tylko ubiór odpowiedni Obserwując niektórych to nie patrzą za tylko przed siebie
Przy okazji znalazłem parę kluczy, które uważałem za zaginione
Co Ty dziś taki niebieski?
Trójkę olałem jakiś czas temu. Tam już z ciekawych ludzi mało kto został i moim zdaniem radio podupadło.Obecnie jak chcę posłuchać muzyki, to jest spotify.
Dzięki muzyce w Trójce pojechałem 55 km. Ludziska dziś do 21.00 i jutro od 9.00 do 21.00 Lista Top Wszechczasów. Się dzieje. Słuchajta.