Omijałem kocie łby po piachu na poboczu i mnie zarzuciło. Rower upadł na jeden z kamieni kocich łbów na tyle niefartownie, że przywalił akurat w ramię korby.
Ta Krwawa pętla łódzka to bardziej terenowa jest, czy bardziej asfalty i szutry leśne?
Cytat: Iwo w 27 Kwi 2020, 22:51Ta Krwawa pętla łódzka to bardziej terenowa jest, czy bardziej asfalty i szutry leśne?50:50 asfalt/terenw terenie 60:40 twardo i równo (w miarę)/piachy, korzenie, wynalazki
Po zachodniej stronie od przejścia przez tory można przejechać przejściem pod torami obok przepływającej tam rzeczki.
Cytat: wiki w 28 Kwi 2020, 05:40Po zachodniej stronie od przejścia przez tory można przejechać przejściem pod torami obok przepływającej tam rzeczki.Znaki mi uciekły. Na mapach i GPSie było stare przejście na wschód od przejazdu.Współczuję piechurom. Niemal cały odcinek między Lasem Łagiewnickim a Tuszynem to nudy jak na pieszą turystykę, czyli część wschodnia.
50:50 asfalt/terenw terenie 60:40 twardo i równo (w miarę)/piachy, korzenie, wynalazki