Mnie napisali to samo, ale końcówka już była w innym tonie:"it sounds like we have heard quite a bit of feedback about removing the "Avoid Highways" option and we may consider restoring it."
Cytat: Bazyl3 w 19 Maj 2025, 09:42mapy.cz mają zarys granic, a komoot tylko napisPrzecież pokazałem jak to wygląda w Komoocie. Poligony mają nie tylko zarys, ale nawet cały teren jest zakreskowany. To mało?
mapy.cz mają zarys granic, a komoot tylko napis
To jest dobre - ktoś jest tak przekonany, że jakaś jego opcja jest super i jedyna w swoim rodzaju, nie widzi rozwiązań, ewidentnie lepszych w drugiej.A jak otrzyma takie konkretne wyjaśnienie, to milknie...
Zbliża się termin przedłużenia subskrypcji, teraz 279,99 zł. W zeszłym roku płaciłem 129,99 zł. Z supportu odpisali mi, że taka cena była tylko raz, po wcześniejszym zakupie map całego świata.
Gdybym wiedział, że w takich przypadkach forum wymaga złożenia samokrytyki, to odezwałbym się wcześniej.
Nie wiem jak to będzie teraz, po zmianie właściciela, ale ja pierwszy raz miałem za 90 zł. Potem chcieli 230 zł. Nie kupiłem, napisałem że za drogo. Po miesiącu czy dwóch wskoczyła promocja 130 zł i na to już się skusiłem. Więc to nieprawda, że promocja jest tylko raz. Czy nadal tak będzie? Nie wiem.
Bez urazy
W pierwszym odruchu pomyślałem, że jesteś niemal ambasadorem Mapy.cz 😉
Co do samokrytyki, to... tak, uważam, że odpowiedź w stylu "Dzięki Romal, nie wiedziałem, to faktycznie fajnie jest przedstawione" byłaby miła dla autora odpowiedzi i pomocna dla innych. Ja bym tak zrobił.
Argumentu: "powinieneś coś zrobić, bo ja bym tak zrobił", nawet nie będę komentował.
OK. Nie brnę w to dalej. Miłego dnia!