Autor Wątek: Komoot wprowadza opłaty  (Przeczytany 7056 razy)

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
Odp: Komoot wprowadza opłaty
« 19 Kwi 2025, 12:14 »
Ale z drugiej strony jaki ma sens danie sporych pieniędzy za ten serwis i doprowadzenie go do upadku? Myślę, że będą próbowali wycisnąć z tego więcej w postaci różnych subskrypcji, czy własnie zmniejszenia kosztów, ale chyba nie mają zamiaru tego serwisu wykończyć. Niemniej jakość Komoota rzeczywiście może zacząć spadać, choćby na tej zasadzie jak Romal opisał, że nie będzie ludzi do weryfikowania wrzucanych zdjęć.

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
Odp: Komoot wprowadza opłaty
« 24 Kwi 2025, 20:19 »
Też mnie to mocno wkurzyło.
Napisałem do supportu RWGPS i dostałem info, że celowo to usunęli, bo chcieli uprościć planowanie i stawiają na planowanie mocniej rowerowe, więc usuwają opcje samochodowe i nie planują tego przywracać.

Tak więc dupa blada, strasznie to pogorszyło planowanie na RWGPS, w trybie samochodowym w rejonie gdzie są autostrady czy ekspresówki to wszystko "klei" się do nich, a z kolei tryb rowerowy ma tendencje do puszczania szutrami czy gorszymi asfaltami.

Dzięki za odpowiedź. Szlag by to! Już mnie na wielkanocnym wypadzie w dwie ekspresówki wkopało, bo dziergałem ręcznie i musiałem nie zauważyć (zresztą i w terenie nie wyglądały bardzo "ekspresowo", ale trąbili). No cóz, napiszę do suportu, może to coś da...

Czy ktoś jeszcze się dorzuci z narzekaniami? :)
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum