Po latach namysłów postanowiłem założyć wątek zbiorczy z moich okolicznych wyjazdów. Będę tu zamieszczał krótkie relacje z wycieczek wszelakich ...
Po latach namysłów postanowiłem założyć wątek zbiorczy z moich okolicznych wyjazdów.
Widokowo, towarzysko, kulinarnie i piwnie wyśmienita!
Uważajcie z tym piwem w tamtym rejonie na Słowacji, bo kiedyś nam ichniejsza policja przedmuchała całą grupę rajdu
Jakie są limity?
Zawartość alkoholu we krwi kierowcy nie może przekraczać 0,00 promila. Jeśli kierujący odmówi badania na zawartość alkoholu we krwi, traktowany jest jako osoba pod wpływem alkoholu.
Nowość! Chyba pierwszy raz wyruszam bez namiotu z wizją spania pod dachem.
Super i fajnie,następnym razem piszcie do mnie chętnie dołączę Pozdrawiam
Jak się Raddlery sprawdzają?
Cytat: Thedio w 16 Lip 2024, 21:49Nowość! Chyba pierwszy raz wyruszam bez namiotu z wizją spania pod dachem.Kolega ramzes Cię sprowadził na złą drogę
Oboje z amortyzacją, znaczy się był spory downhill
Kolejny bajer wyjazd!
Fajnie tak, na spokojnie. Pamiętam ten młyn, wpada w oko.Na rynku w Poznaniu nie ma już koparek?
Podstawą udanych wypraw rowerowych jest dobra patelnia Piaśnica rzeką zlotu 2019
bardzo fajna wycieczka. szacun
fajnie Thedio, chyba czas gonił bo jakoś bez różnych detali które są po drodze, choćby klimat Bornego Sulinowa i okolic. Ale najważniejsze, że przejechane i pojedzone.
B R A W ONajwyższa pora.
Cytat: R_och w 25 Cze 2024, 22:37B R A W ONajwyższa pora.... a kiedy Twoja relacja z wycieczki po moich mazurskich 'opłotkach'.
Jak zawsze fantastyczne zdjęcia. Też się kręciłem ostatnio trochę w tamtych okolicach, z noclegami w bazie namiotowej w Radocynie i w chatce w Zyndranowej.
Zjechane niby do znudzenia, a jednak nigdy się nie nudzi. Dobrze jest mieć dodatkowe wolne A jabłka kwaskowe czy słodkawe raczej?
Fajnie popatrzeć na tereny, które jakiś czas temu przedreptałem naprawdę dokładnie. Tak BTW to z Olchowca do Tylawy da się teraz normalnie jechać rowerem?
Cytat: Borafu w 21 Paź 2024, 19:59Fajnie popatrzeć na tereny, które jakiś czas temu przedreptałem naprawdę dokładnie. Tak BTW to z Olchowca do Tylawy da się teraz normalnie jechać rowerem?Bez większych przeszkód, za Olchowcem szutrówka, trochę lasu i łąki. Ja na tej drodze byłem pierwszy raz i jestem zachwycony terenem.
Bez większych przeszkód (...)