Trasa nie jest trudna ale za to widokowa.
Osobiście mam chęć przejechać się czasem po takich trasach. Na naszym forum są ludzie z dużym doświadczeniem i z mniejszym dla tych pierwszych trasa jest bardzo lekka a dla drogich taka nie będzie choćby same dupogodziny na siodełku mogą być problemem.
...Zamiast jechać pod Taurami pociągiem przez tunel kolejowy można pojechać przez Hochtor
Można też zamiast w Alpy, wybrać się w Himalaje Zawsze jest coś wyżej, trudniej, piękniej. Daj się ludziom pocieszyć.
W górach najlepsze widoki są u góry, a nie w dolinach, którymi ta trasa prowadzi.
Jesteś Wilku wypaczony swoją wydolnością i hermetycznym towarzystwem Jak jedziesz z kimś słabszym od siebie, to się okazuje, że to zwyciężczyni Wisły 1200
bo jak w całej, może nie najbogatszej, historii mojej i Alp, to widziałem jedną ekipę sakwiarzy a reszta to same elektryki i to na "lekko", spod hotelu.
Podsumowując - moim zdaniem, na pewno nie warto tam jechać, dla widoków alpejskich sensu stricto. Alpy są tłem. Ale szlak super na bajabongo w stylu roztoczańskim
Nie mniej, wcale bym takich szlaków jak Alpe Adria nie potępiał, bo jak w całej, może nie najbogatszej, historii mojej i Alp, to widziałem jedną ekipę sakwiarzy a reszta to same elektryki i to na "lekko", spod hotelu.
...A często odnoszę wrażenie że dla niektórych jak się nie u rypią po pachy to kiepski wyjazd.
Cytat: WujTom w 8 Sie 2022, 08:48...A często odnoszę wrażenie że dla niektórych jak się nie u rypią po pachy to kiepski wyjazd.Właśnie mam takie samo wrażenie. Nie wiem tylko czy to szczere podejście, czy chęć pokazania światu swojej mocy w nogach.
Aroganckie jest uznawanie że tylko "moja" wizja jazdy jest jedyną słuszną.
Kilka fotek można zobaczyć tutaj: https://photos.app.goo.gl/M1ZQrSYtEbU5ath69
Zamierzam zrobić progress
Tomek, nie omijajcie Hochtoru, lajtu z sakwami nie będzie, ale widokowo to petarda:)
Bagaż w postaci pastylek.. marzenia
/.../ Szukaj ciapatych. /.../
Zapomniałeś o "Świecie Sznycli" w Villach.
Cytat: WujTom w 7 Sty 2023, 00:24Zapomniałeś o "Świecie Sznycli" w Villach.Ale ja o nim pisałem, tylko mi się potrawy pomyliły