Obstawiam, że za pół roku pochwalisz się trekkingiem, z prośbą o "uszosowienie"
chcę się przesiąść na 29er, ale z możliwością podczepiania sakw
chciałabym zamontować bagażnik do mojego roweru mtb 29. rama (peak 29) nie ma otworów żeby zamocować bagażnik na śrubach.
Tubus na takie okazje ma model Disco, w Polsce prawie 500pln ale np. na Rosebike za 75 euro. Czy ten accent z linku da radę nie wiem, ale mnie osobiście szkoda kasy na półśrodki.Ps. Zabawny kolega z United Cyclist montował swój "super hiper najmocniejszy na świecie" bagażnik do Krossa 29 bez otworów montażowych, za pomocą obejm tubusa, filmik jest na YT. Moim zdaniem to proszenie się o usterkę ramy.
Pisząc o obejmach na Krossie Pana z UC i ryzyku, miałem na myśli obejmy, które założył na dole tylnego trójkąta, a które to przenosić będą cały ciężar bagażnika.https://youtu.be/nHoQm2Bk0M8
hej chciałabym zamontować bagażnik do mojego roweru mtb 29. rama (peak 29) nie ma otworów żeby zamocować bagażnik na śrubach............i pytanie czy w ogóle znajdę odpowiednik do kół 29...jeżdzę z sakwami crosso dry. będę wdzięczna za opinie i ewentualne inne pomysły.
Cytat: skrzysie.k w 15 Lis 2017, 15:26Obstawiam, że za pół roku pochwalisz się trekkingiem, z prośbą o "uszosowienie"Eee, to to jest łatwe. Ale uszosowienie MTB (albo fulla, względnie fatbike'a (!)) - to już brzmi ciekawiej.
No cóż, jakiś czas temu szukaliśmy dla Ciebie rozwiązania dla problemu, jak z roweru crossowego, zrobić "rasowe mtb". Teraz z "rasowego mtb" chcesz zrobić trekking ... Obstawiam, że za pół roku pochwalisz się trekkingiem, z prośbą o "uszosowienie" ;-)
dzięki za Wasze opinie. ale choćby nie wiem co nie zrobię z mojego roweru 29