Autor Wątek: Idzie, idzie Podbeskidzie!  (Przeczytany 799 razy)

Offline Mężczyzna laxigen

• Miasto: Bielsko-Biała
  • Na forum od: 23.04.2012
Idzie, idzie Podbeskidzie!
« 29 Sty 2013, 22:23 »
Z racji tego, że właśnie nadszedł czas umieszczenia mojego setnego posta na tym forum, stwierdziłem, że wypadałoby to zrobić we właściwym miejscu. I tak sobie pomyślałem, że w sumie do tej pory nie raczyłem się oficjalnie przedstawić, więc może ten dział jest na ów mały jubileusz odpowiedni.

Mam na imię Maciek i w chwili pisania tej wiadomości dopiero co zacząłem drugą ćwiartkę. Swojego życia, oczywiście. Pochodzę z małej podbeskidzkiej miejscowości zwanej Bujaków, obecnie zaś mieszkam kilka obrotów korbą dalej, bo w Bielsku-Białej.

Jak większości forumowiczów wydaje mi się, że na rowerze jeździłem zanim jeszcze potrafiłem powiedzieć "mama", a już na pewno "Shimano". W każdym razie robię to od kiedy pamiętam. Zaczęło się od pierwszego czterokołowca, potem była większa maszyna, od której najpierw odczepiono boczne kółka, a następnie rękę rodzica asekurującego mnie za pomocą przytwierdzonego do roweru kija. To wtedy, poza chwilowym przerażeniem i bólem zdartego kolana, poczułem to samo, co teraz przemierzając setki kilometrów.

W ten sposób na rowerze zwiedziłem poza Polską także kawałek Czech, Słowacji, Ukrainy (zwłaszcza Krymu), Węgier, Austrii, Bośni, Chorwacji i Serbii. Na co dzień jednak, największą frajdę daje mi jazda po górach, których w mojej okolicy na szczęście nie brakuje.

Chyba tyle. Witam wszystkich i pozdrawiam.

Maciek

Offline Mężczyzna wallace

• Miasto: okolice otwocka
  • Na forum od: 13.11.2012
Odp: Idzie, idzie Podbeskidzie!
« 29 Sty 2013, 22:51 »
Witaj ! ps. Idzie idzie Podbeskidzie , do pierwszej ligi ! :P

« 29 Sty 2013, 23:12 »
Gdzieś iść musi :P

Offline Mężczyzna chmurat

• Miasto: Czechowice-Dziedzice
  • Na forum od: 26.10.2011
« 30 Sty 2013, 00:07 »
Cześć! :P Wydaje mi się, że nasz region ma wyjątkowo skromną reprezentację na forum  więc tym bardziej dobrze Cię tu widzieć  :P
Daleko jeszcze?

« 30 Sty 2013, 07:38 »
Też się cieszę i wzajemnie. Można wzorem innych regionów pomyśleć o aktywacji forumowej grupy podbeskidzkiej :) Mielibyśmy tę przewagę, że wszyscy mieszkają dość blisko siebie.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum