Autor Wątek: Śpiwór-jaki?  (Przeczytany 24167 razy)

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
  • Miasto: Augsburg
  • Na forum od: 16.03.2009
Śpiwór-jaki?
« 6 Kwi 2009, 00:27 »
Uwierz mi, że bym chciał. Ale jednak warto sięgnąć np do lektur itd. Zresztą są jeszcze rodzice i ich zdanie :) Pierwszy większy wyjazd (czyli kilkudniowy) to planuję zacząć 27 maja (25 ostatni egzamin ;/): Łódź - Zamość (dwa dni), obejrzeć co i jak i w zależności od humoru jakiś tam powrót.
Wracam do jeżdżenia.

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
Śpiwór-jaki?
« 6 Kwi 2009, 00:40 »
na rowerze w dwa dni do Zamościa?! łał! :)
ale faktycznie możesz zobaczyć tylko co i jak  :roll:

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
Śpiwór-jaki?
« 6 Kwi 2009, 00:43 »
Taki jest plan, zobaczymy co wyjdzie, ode mnie to jest gdzieś 2x170km. Ale w samym Zamościu zamierzam co najmniej jeden dzień posiedzieć. Zresztą robimy OT;]
Wracam do jeżdżenia.

Offline Mężczyzna tomeko

• Miasto: Radzików
  • Na forum od: 11.01.2008
Śpiwór-jaki?
« 6 Kwi 2009, 23:35 »
Rano otrzymałem wstępną propozycję telefoniczną z Yeti a wieczorem już konkretną pisemną, nadal negocjuję, jutro dam znać o ostatecznych ustaleniach.

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
Śpiwór-jaki?
« 7 Kwi 2009, 11:06 »
Zapomniałem dopisać. Mnie interesuje raczej jakiś śpiwór ekspedycyjny w góry wysokie. Czyli taki z serii igloo albo co najmniej Q700 (nie zdecydowałem jeszcze co do konkretnego modelu). Dlatego zniżka jest tak istotna, bo ceny zaczynają się od 1200...
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Offline Mężczyzna tomeko

Śpiwór-jaki?
« 8 Kwi 2009, 15:04 »
Negocjacje z Yeti zamknięte, niestety na prośbę Yeti nie mogę upublicznić na forum uzyskanej tabeli rabatowej. Prześle ją na priva każdej zainteresowanej osobie z forum. Rabaty są zależne od progów zakupowych. Im większe zamówienie tym większe rabaty, najniższy rabat (jednocyfrowy) jest za zamówienie indywidualne. Proszę składajcie tutaj konkretne zapotrzebowanie z podaniem modelu i ceny wyjściowej. Spróbujmy skumulować nasze zamówienie bo wtedy rabat jest wyższy. Warunkiem koniecznym uzyskania rabatu jest zamieszczenie logo czy banera Yeti na naszej stronie. Co Wy jak również Admini na to? Jeśli nie ma zgody zapominamy o sprawie.

[ Dodano: Sro 08 Kwi, 2009 ]
aard - ???
Daniel - ???
Usulovski - może się przekona do Yeti ???
tomeko - GTII400 - 675zł

kto jeszcze?

W bieżącym rowerturze jest informacja o puchówce Cumulus Xlite 200 (200g puchu 850 cuin, po spakowaniu 2,75l i 395g wagi), w opisie jest, że umożliwia biwakowanie w okolicach 0C, nie ma suwaka, mnie jako letni śpiwór mocno zainteresował. Niestety na stronie cumulusa nie ma żadnej informacji o tym śpiworze, napiszę zapytanie do nich.

[ Dodano: Sro 08 Kwi, 2009 ]
Rozmawiałem z cumulusem, reklama w prasie wyprzedziła ich możliwości produkcyjne. Prawdopodobnie pierwsze egzemplarze śpiworów Xlite pojawią się po świętach. Cumulus wraca z ofertą innych akcesoriów rowerowych : sakwy, mapniki - obserwujcie ich stronę.

Offline Mężczyzna szkodnik

• Miasto: Bełchatów\ Wrocław\ Warszawa
  • Na forum od: 12.05.2007
Śpiwór-jaki?
« 8 Kwi 2009, 16:40 »
To przyjrzyjcie się też śpiworkom puchowym Warmpeace ;)
http://warmpeace.pl/?puchowe,25
"Raz do roku pojedź w miejsce w którym jeszcze nie byłeś.
Bądź dobry dla Matki Ziemi.
Dziel się swoją wiedzą."

Offline Mężczyzna Robb

• "Ojciec Założyciel"
  • Miasto: Kraina Wygasłych Wulkanów
  • Na forum od: 04.06.2006
    • Robb Maciąg
Śpiwór-jaki?
« 8 Kwi 2009, 17:05 »
ładny puch do tego wsypali ...
źle to to nie wygląda

tylko ile one kosztują ?
… why so serious ?

Offline Mężczyzna szkodnik

• Miasto: Bełchatów\ Wrocław\ Warszawa
  • Na forum od: 12.05.2007
Śpiwór-jaki?
« 8 Kwi 2009, 17:34 »
Trochę cen na http://www.e-zawrat.pl/spiwory-puchowe-c-90_91.html

"Zawrat" to nowo otwarty  sklep więc przeglądając trzeba wziąć na to poprawkę że to wersja rozwojowa.. że tak powiem demo ;)
Z nas szczególnie interesujących rzeczy mają się znaleźć w ofercie również Crosso i Ortlieb.

Wszystko wskazuje na to że mogę załatwić 10% zniżki dla forumowiczów. W przypadku jakichś większych/grupowych zakupów nawet 15%
Kwestia czy będziemy chcieli na forum baner umieścić..

Pod uwagę warto wziąć że nie jest to jednorazowa "promocja" a asortyment będzie szeroki (nie tylko śpiwory)
"Raz do roku pojedź w miejsce w którym jeszcze nie byłeś.
Bądź dobry dla Matki Ziemi.
Dziel się swoją wiedzą."

Offline Mężczyzna aard

• Moje wyprawy
Śpiwór-jaki?
« 8 Kwi 2009, 21:41 »
aard się melduje i jest zainteresowany modelem GTII 900 :) http://yeti.home.pl/sklep/product_info.php?cPath=1_3_11&products_id=91
z puchem gęsio-kaczym, bez dry.
Tomeko, daj znać na priva, jakie te zniżki, bo rozważam jeszcze model oczko wyższy, ale musieliby mnie zachęcić cenowo :)

Offline Mężczyzna usulovski

• Miasto: Edynburg
  • Na forum od: 17.07.2008
Śpiwór-jaki?
« 8 Kwi 2009, 22:05 »
Ja byłbym zainteresowany śpiworem GT II 600, ale zaznaczam, że nie jestem jeszcze zdecydowany na 100%. Zresztą i tak mało prawdopodobne by baner się pojawił u nas :)

Byłem dziś w siedzibie Eksplo, taka maultka firemka w kamienicy, na śpiwór trzeba czekać kilka dni. Też mają rabaty przy kilku zamówieniach. Dobrze wiedzieć, że prowadzą równocześnie naprawy, dosypywanie puchu itd. również do produktów konkurencji.

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
Śpiwór-jaki?
« 9 Kwi 2009, 01:20 »
No to ja bym się pisał albo naGT400 albo bouldera 450 z puchem gęsim. I prosiłbym na priva o wiadomość o ofercie yeti, bo wkalkulowałem już w to jakiś tam rabat :)
Wracam do jeżdżenia.

Offline Mężczyzna tomeko

Śpiwór-jaki?
« 9 Kwi 2009, 10:01 »
Panowie, wysłałem zainteresowanym tabelę rabatową. Jeśli jesteście zainteresowani dajcie znać, który konkretnie model i cenę wyjściową. Zobaczymy jak wielkie zamowienie uda nam się zebrać.
Cytat: "Daniel"
No to ja bym się pisał albo naGT400 albo bouldera 450 z puchem gęsim.
Daniel GT400 czy GTII400?

[ Dodano: Czw 09 Kwi, 2009 ]
Czy admin może zająć stanowisko w kwestii zamieszczenia banera?

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
Śpiwór-jaki?
« 9 Kwi 2009, 10:56 »
Na podstawie strony nie widzę różnicy pomiędzy nimi (no bo według opisu jest to "zmodyfikowany kształt kaptura") ktoś potrafi powiedzieć więcej?
Wracam do jeżdżenia.

Offline Mężczyzna aard

• Moje wyprawy
Śpiwór-jaki?
« 9 Kwi 2009, 11:01 »
Powtórzę pytanie z priva na forum: ile mamy czasu na decyzję? Niezłą okazją do zebrania chętnych byłby może zlot, ale nie wiem, czy to nie za późno?

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum