Po tym jak byłem w Teheranie niestety muszę się zgodzić z tymi ludźmi, w Teheranie nie ma nic wyjątkowego.
Zastanów się czy chcesz na pewno do Teheranu jechać
No a jeśli chcesz przez Armenię, irański Azerbejdżan i północną Turcję utrzymywać średnią 100km/d, to będziesz miał niezłe udka
nie planuje przekraczać średniej dziennej 100km
nie wykluczam ani 15 km ani 200 km
Rozumiem, że przez Morze Czarne prom UKRFerry . Z Kerch'u zaczęli przewozić pasażerów do Gruzji , kiedyś na tej trasie było tylko cargo.
Po morzu Czarnym nie pływa tylko Ukrferry jest też LLgroup. A co do Ukrferry to nie oszukujmy sie to jest cargo tylko na doczepkę biora tez ludzi.
Dokładnie. Na dzień dzisiejszy z moich informacji wynika, że z Kerch'u prom wypływa raz na tydzień, natomiast z Odessy co trzy dni.
O LLgroup pierwszy raz słyszę
Skoro już jesteśmy przy temacie promu. Dużo biorą za przewóz roweru?I jeszcze narodziło mi się takie pytanie. Jak to jest z obłożeniem? Warto zarezerwować bilet kilka ni przed, czy spokojnie można dostać się z buta?
I jeszcze narodziło mi się takie pytanie. Jak to jest z obłożeniem? Warto zarezerwować bilet kilka ni przed, czy spokojnie można dostać się z buta?