Głosów w sumie: 30
Głosowanie skończone: 4 Mar 2011, 20:20
Cytat: "Janusushi"Moim zdaniem zdania "kobiety powinny mieć swoje miejsce" i "przecież kobiety piszą na wszystkich forach tematycznych" nie wykluczają się.Jako samodzielne zdania - nie wykluczają się, ale jako odpowiedzi na pytanie zadane w temacie ankiety wykluczają się jak najbardziej
Moim zdaniem zdania "kobiety powinny mieć swoje miejsce" i "przecież kobiety piszą na wszystkich forach tematycznych" nie wykluczają się.
bikecrusade - forum o którym rozmawiamy nie ma w tytule słowa "tylko". Poza tym to czujesz się pokrzywdzony przez los?
Myślałam, że jest to ankieta skierowana do dziewczyn Inaczej to faceci będą decydować o losie forum dla kobiet - nie da się ukryć, że macie przewagę liczebną.
Cytat: "bikecrusade"Myślałam, że jest to ankieta skierowana do dziewczyn Inaczej to faceci będą decydować o losie forum dla kobiet - nie da się ukryć, że macie przewagę liczebną.Od początku miałem taki zamiar, ale nie wiedziałem, jak to rozwiązać technicznie (jak zabronić facetom głosowania?)Teraz już wiem, więc umawiamy się, że głosuje kto chce (poznajmy opinię całego forum), ale głos decydujący mają kobiety. Wyłącznie w przypadku remisu wśród kobiet zdecyduje łączna liczba głosów, ok?Póki co remisu nie ma, pnoieważ głosowało 7 kobiet
Ta ankieta to chyba jakiś dowcip, ale dla mnie mało śmieszny, więc nie wezme udziału:)
tylko w tych twoich równouprawnieniach zagubiłeś się w tym, że to facet podniósł temat likwidacji tego forum.Widać kobiety do tej pory nie czuły się obrażone tym stanem, dlatego zupełnie nie kumam skąd twoja obronna inicjatywano ale w czasach szalejącej politycznej poprawności trzeba się liczyć z takimi kwiatkami...
Moim zdaniem faceci oczywiście powinni jak najbardziej decydować o losie podforum dla kobiet - przecież to oni się najchętniej na nim wypowiadają. Proszę tylko spojrzeć np. na temat o broni.