Autor Wątek: Problem z Garminem Etrex Touch 35  (Przeczytany 1121 razy)

Offline Mężczyzna kowal386

• Miasto: Gorzów Wielkopolski
  • Na forum od: 26.09.2017
Problem z Garminem Etrex Touch 35
« 3 Mar 2024, 13:24 »
Cześć. Mam problem z Graminem Etrex Touch 35 (gdzieś od Października 2023 roku). Gdy zakończę jazdę i połączę się przez bluetooth z Garmin Connect na moim telefonie urządzenie nie przerzuca treningu do aplikacji. Muszę podłączyć Etrexa kablem do komputera i dopiero wtedy trening pojawia się na GarminConnect puls zawsze wrzuca jakiś workout (trwający zazwyczaj parę sekund) którego nigdy nie zapisywałem :-\. Do tego jeszcze Garmin zaczął zawsze przerzucać np. tylko pierwsze 5 km jazdy do stravy zamiast całego treningu  :'(. Jest to strasznie denerwujące  :-[ :-[ :-[. Przywracałem już Etrexa do ustawień fabrycznych,  zainstalowałem aktualizację, odinstalowałem i zainstalowałem na telefonie GarminConnect, jednak nic to nie pomogło  >:( . Czy ktoś z was miał też taki problem albo wie jak go rozwiązać????
« Ostatnia zmiana: 3 Mar 2024, 16:06 kowal386 »

Offline Mężczyzna sierra

• Miasto: Elbląg
  • Na forum od: 06.09.2017
Odp: Problem z Garminem Etrex Touch 35
« 3 Mar 2024, 14:15 »
U mnie dodatkowo wrzuca z losową datą...
Koryguję wszystkie błędy w GC.
Na początku było wkurw..jące.
Teraz to standard i dup. sobie tym nie zawracam

Offline Mężczyzna Zbyszek

• Miasto: Zawiercie
  • Na forum od: 17.02.2009
« 3 Mar 2024, 21:01 »
U mnie problemy z nowymi, dziwnymi aktywnościami oraz z brakiem zapisu do Stravy trwały z tydzień może dwa. Po wyczyszczeniu historii aktywności z pamięci urządzenia problem znikł. Czy na stałe? Z pamięci skasowałem 302 historyczne aktywności sięgające 2022r.

Offline Mężczyzna kowal386

• Miasto: Gorzów Wielkopolski
  • Na forum od: 26.09.2017
« 4 Mar 2024, 21:40 »
Dzięki Zbyszek ;)  Usunąłem wszystkie aktywności z folderu aktywności Etrexa i faktycznie coś się ruszyło, nowy trening się pokazał w cGarminConnect  :D

Offline Mężczyzna Zbyszek

• Miasto: Zawiercie
  • Na forum od: 17.02.2009
« 5 Mar 2024, 14:23 »
Dzięki Zbyszek ;)  Usunąłem wszystkie aktywności z folderu aktywności Etrexa i faktycznie coś się ruszyło, nowy trening się pokazał w cGarminConnect  :D
To nie mój pomysł tylko przeczytałem kiedyś taką radę na tym forum. Forum się przydaje.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum