Autor Wątek: Polska czerwiec/lipiec 2022 green velo południowa część, velo dunajec  (Przeczytany 2076 razy)

Offline Mężczyzna cisy

• Miasto: lubelskie
  • Na forum od: 03.07.2020
Cześć,
planuję wyprawę po green velo/dunajec. Dokładny termin do ustalenia. Start powiedzmy Krasnystaw. Drogi takie jak na szlaku. Dystanse do 100km. Noclegi pole biwakowe/kwatery. Raczej nie zamierzam jeździć w deszcz. Jedzenie restauracje i inne jadłodajnie. Mój główny cel to wypoczynek i miłe spędzenie czasu.

38 lat, mężczyzna, jeżdżę gravelem

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
Zastanów się ile tego biwaku będzie. Jak mało, to nie warto tachać całego sprzętu biwakowego i nastawić się na kwatery w całości. I chyba nie napisałeś jednej z najważniejszych informacji, na jak długo planujesz wyjazd.

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline Mężczyzna cisy

Całość myślę co najmniej 5 dni. Nad morzem w sezonie potrafi być problem z noclegiem na 1 noc. IMO namiot i śpiwór dają mega komfort psychiczny ;)

Offline Mężczyzna paweł.70

• Marin
  • Miasto: Ciepłe Łóżeczko
  • Na forum od: 28.11.2011
Jeżeli po ubiegłorocznych Mazurach towarzystwo Ci pasuję to mogę się dołączyć, bardziej pasuję lipiec.

Dom jest tam, gdzie rozkładamy obóz
Liczy się podróż, a nie cel.

Offline Mężczyzna cisy

@Paweł
Pewnie :) Odezwij się jak będziesz miał jakiś konkretny termin

pozdrawiam

Offline Mężczyzna mathiasso

• Miasto: brzoskwinia/k.krakowa
  • Na forum od: 13.06.2022
witaj
też planuję na ten rok kilka tras, więc możemy połączyć siły. 44lata, gravel. Może być green velo, myślałem także o szlaku wokół tatr, cały velo dunajec albo po raz kolejny r10.
Maciek

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum