Autor Wątek: Zimowy Off-road rowerowy plażą Świnoujście - Hel luty 2016  (Przeczytany 1408 razy)

Offline lukers

• Miasto:
  • Na forum od: 26.08.2013
Siemka poniżej relacja w wyprawy rowerowej "ZIMOWY OFF-ROAD ROWEROWY PLAŻĄ ŚWINOUJŚCIE - HEL 2016":

A tutaj zwykły link dla osób które mają problem z flashem.

PozdRower
Lukers
« Ostatnia zmiana: 18 Mar 2016, 17:05 lukers »

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
fajny wypad po plażach. zdążyliście zobaczyć te odkryte stare drzewa koło Łeby. Podobno bardzo stare i podobno też morze znów je zaleje i nie będzie można ich zobaczyć.
Wzbudzaliście pewnie nie małą sensację tam na tych rowerach i jeszcze o tej porze roku?
Gratulacje.

Offline lukers

• Miasto:
Dzięki EasyRider77 było mega fajnie :). Co do odkrytych konarów puszczy mega fajnie to wyglądało pisali o tym w gazetach i pokazywali to w telewizji.

PozdRower
Lukers

Offline Mężczyzna Diver

• Miasto:
  • Na forum od: 26.06.2013
Witam
Jak się coś wstawia to fajnie byłoby, gdyby wstawiony był link. Jak wstawiony jest obrazek, to trzeba mieć flash żeby otworzyć. Jak nie ma się flash to nie da się otworzyć.
Pozdrawiam

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
Jak nie ma się flash to nie da się otworzyć.
Prawy -> pokaż źródło strony. Wyszukaj ciąg "youtube".

Ja też nie mam Flasha, ale sobie radzę i bez tego. Wstawianie i filmiku, i linku to niepotrzebne śmiecenie; wstawianie tylko linku uderza w większość, która flasha pewnie ma.
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Mężczyzna Iwo

• leniwy południowiec
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.09.2010
Jak nie ma się flash to nie da się otworzyć.

Jak nie masz flasha to wideo z youtube nie otworzysz, niezależnie od tego, czy jest wstawione w post, czy otworzysz sobie w odnośniku.

Offline Mężczyzna globalbus

• Na forum od: 03.05.2011
    • blog podróżniczy
Jak nie masz flasha to wideo z youtube nie otworzysz, niezależnie od tego, czy jest wstawione w post, czy otworzysz sobie w odnośniku.
yyy? Mamy 2016 rok, a flash na całe szczęście wymiera. Youtube obsługuje wideo przez HTML5. Wtyczka na forum jest baaardzo nieaktualna po prostu.

My home is where my bike is.

Offline Mężczyzna Diver

• Miasto:
  • Na forum od: 26.06.2013
IWO - twoja metoda mi nie pomogła. Otwiera się strona na kilka-kilkanaście ekranów długa. Po wyszukaniu youtube oferuje mi pobranie czegoś. Po wklejeniu w wyszukiwarkę adres nieprawidłowy.

Jeden prosty link rozwiązuje wszystko.

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
Pewnie to było do mnie, nie do Iwa.

Nie wiem co i jak, i w czym robisz. U mnie działa. Pierwsze wyszukanie zwraca kompletny i działający link do YT.
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Mężczyzna Karbon

• Na forum od: 11.02.2013
Prawy -> pokaż źródło strony. Wyszukaj ciąg "youtube".

Ja też nie mam Flasha, ale sobie radzę i bez tego. Wstawianie i filmiku, i linku to niepotrzebne śmiecenie; wstawianie tylko linku uderza w większość, która flasha pewnie ma.

Również nie mam Flasha. Niestety pod OSX metoda: Prawy -> źródło strony nie działa. Aby obejrzeć zamieszczony wyżej film muszę wejść w cytowanie posta i dopiero wtedy mogę go skopiować.

Myślę, że dodatkowe podawanie linku nie byłoby złym pomysłem, choćby dla użytkowników OSX. Chyba Podjazdy podaje kilka wariantów galerii - Picasa, flickr, czy Google+.

Bez Flasha bez problemu oglądam filmy z YouTube, lub z linków do niego. Niestety tylko w przypadku z umieszczaniem linka, jak w tym poście wyskakuje mi komunikat o braku wtyczki.

Wtyczka na forum jest baaardzo nieaktualna po prostu.

Czyli jest szansa? :)

Offline lukers

• Miasto:
Poniżej filmiku zamieściłem link do filmu dla tych, którzy mają problem z flashem.

PozdRower
Lukers

Offline Mężczyzna globalbus

• Na forum od: 03.05.2011
    • blog podróżniczy
Czyli jest szansa?
Rozsądną metodą byłoby jej wywalenie i wstawienie innej :P Zerkałem w nią kiedyś w związku z faktem, że nie obsługuje linków z protokołem https.

My home is where my bike is.

Offline Mężczyzna JUREK

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 21.11.2011
Przedni pomysł trasy. Polski brzeg Bałtyku bardzo mi się podoba, nie musi być nudny, co widać.
Jak tą jazdę przeżyły piasty i napędy?

Offline lukers

• Miasto:
Napęd i piasty ok. Niemniej jednak podczas wyprawy po każdym dniu jazdy w miarę możliwości czyściliśmy rowery w słodkiej wodzie + plus smarowaliśmy napędy.

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum