Autor Wątek: Namiot Tatra III Coleman - ktoś widział?  (Przeczytany 1094 razy)

Offline Kobieta animalek

• Miasto: Chomęcice k/Poznania
  • Na forum od: 28.01.2016
Hej,
Czy ktoś z Was ma, albo może widział namiot Tatra III Colemana?

Czy ma jakieś szczególne wady albo zalety? :)

Offline Mężczyzna ambi

• Miasto: Brwinów
  • Na forum od: 21.02.2010
Tutaj masz troche zalet i wad mniejszego poprzednika: http://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=11244.msg208802#msg208802
Niestety nie wiem jakie zmiany wprowadzili w nowym modelu.
Sam również posiadam Phad X2 i śmiało mogę polecić.

Offline Kobieta animalek

• Miasto: Chomęcice k/Poznania
  • Na forum od: 28.01.2016
Dziękuję za odpowiedź i podesłanie linka. :) Mam pytanie, czy śpisz na dziko czy raczej w cywilizacji? :P Czy nie jest zbyt jaskrawy?
Przeczytałam też opinie, że podłoga jest jakaś cienka i ludzie się obawiają o nią, więc podkładają coś pod namiot. A jak jest w Twoim przypadku?
« Ostatnia zmiana: 31 Sty 2016, 15:36 animalek »

Offline Mężczyzna ambi

• Miasto: Brwinów
  • Na forum od: 21.02.2010
Niestety tym namiotem nie miałem okazji do spania na dziko. Kilka razy na campingu, kilka 'u gospodarza' w ogródku.
Co do jaskrawości.. nie wiem jak odpowiedzieć, bo nie wiem kiedy coś zaczyna być zbyt jaskrawe. Ja wychodzę z założenia, że w nocy jak to w nocy jest ciemno i jeśli spać na dziko to i tak nie na widoku. A jeśli na widoku to możliwie wcześnie się zwijać.
Podłoga rzeczywiście w porównaniu do starego namiotu z GoSportu, który nadal czasami używam jest cieńsza, ale nie miałem z tym jak dotąd problemów.
Mnie do niego przekonały dwie rzeczy - duży przedsionek i dość atrakcyjna cena (kupowałem za ok. 500zł).

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum