racja chodziło mi o lot z przesiadką, konkretnie Berlin - Stambuł - Biszkek
szukam informacji na temat możliwości transportu roweru w bagażu głównym. Rower + ciuchy ważą poniżej 20kg (dopuszczalny limit w cenie biletu) a na stronie nie ma żadnej wzmianki dotyczącej rozmiarów czy dopuszczalnej zawartości.
Rower to rower i trzeba płacić za rower, próbowałem już kiedyś tego numeru w innych liniach i musiałem wyskoczyć dodatkowo z opłata rowerową!
Cytat: Mikan w 19 Kwi 2014, 12:43racja chodziło mi o lot z przesiadką, konkretnie Berlin - Stambuł - BiszkekLecieliśmy pegasusem. Jeśli masz przesiadkę ale nie zmieniasz przewoźnika płacisz za lot tylko raz. Jeżeli będą dwie różne linie to 2 razy niestety.
Cytat: bob71 w 20 Kwi 2014, 16:22Rower to rower i trzeba płacić za rower, próbowałem już kiedyś tego numeru w innych liniach i musiałem wyskoczyć dodatkowo z opłata rowerową!To zależy od linii.
Całość lecimy Pegasusem, dzięki, to bardzo dobra wiadomość
Możesz rozwinąć swoją myśl? Jakieś dowiadczenia z konkretnymi liniami?
CytujCałość lecimy Pegasusem, dzięki, to bardzo dobra wiadomość a na jakiej trasie Wy lecieliście?My lecieliśmy z Berlina do Stambułu. Na temat tego lotu dużo napisałam w tym wątku:http://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=11688.msg214962#msg214962Pozdrawiamy
Całość lecimy Pegasusem, dzięki, to bardzo dobra wiadomość a na jakiej trasie Wy lecieliście?
Lecieliśmy pegasusem. Jeśli masz przesiadkę ale nie zmieniasz przewoźnika płacisz za lot tylko raz. Jeżeli będą dwie różne linie to 2 razy niestety.