Co masz na mysli mowiac "Generalnie nie polecam przemieszczania się po tych rejonach gdzie jeździmy wspólnie z samochodami."? Bo mamy w planach mniejsze i srednie szosy.
W zestawie przyszly Schwalbe Tracery, na oko tez z 1,5" - http://fahrrad.velototal.de/uploads/pics/Schwalbe_Tracer.jpg Wygladaja ze sa calkiem przyjemne przy slabym cisnieniu. To takie jakie miales oryginalnie?
to Schwalbe specjalnie robi je dla Chariota: "47-406 (20 x 1.75)
Jednego nie napisali w instrukcji. Nie przechylaj się podczas jazdy jak chcesz zobaczyć jak się dziecko miewa w przyczepce. Jadąc nieco ponad 20km/h chciałem zobaczyć jak się jedzie mojej pannie i w mig przyczepka wpadła w wibracje i wywróciła się na bok. Dobrze, że Mania spała. Bo raczej do przyczepki by już nie wsiadła. A do domu mieliśmy 8 tys km. To jest ogromny minus przyczepki montowanej na widelec a nie na jeden pałąk jak w Chariocie. Miałem też przyczepkę boczną, jak w motocyklu, i raz zagapiłem się i przyczepką walnąłem w samochód zaparkowany na poboczu. Nie wiedziałem przed kim uciekać, Przed żoną, właścicielem pojazdu, czy dzieckiem.
Jadąc nieco ponad 20km/h chciałem zobaczyć jak się jedzie mojej pannie i w mig przyczepka wpadła w wibracje i wywróciła się na bok