a czy można na tym pływać?
Waży 3,5kg z pompką a zamiast wygniatać gnaty na nierównych twardych kępach traw, jak ostatnio, będziemy mięli full wypas.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Ja tam rozumiem tę decyzję... Jak się jedzie z dziewczyną pod namiot to trzeba mieć wygodne wyrko
Sklep się trafia tak raz czy dwa razy dziennie jak się jeździ bokami(tani, a nie przydrożny 400% normalnej ceny
5L to się rozchodzi prawie całe na bidony i bukłak i to starcza prawie na cały dzień w lato i mniej więcej takie ilości będę woził
Do tego 5L wody kosztuje coś okolo 1.60PLN a w butelkach po 1,5L wychodzi ok. 5zł w najtańszym wariancie
Gotował raczej nie będę, chyba ze raz na jakiś czas u dobrych ludzi.
jak podrzuciłem jej foto tego materaca to nie było nic innego, jak salwa śmiechu;)
a Ciebie o słuszności wyboru przekonywać nie będę(...)napisałem to z przekąsem, żeby się upewnić, że póki co sam siebie chcesz przekonać o słuszności. Walczysz jak lew w obronie tego materaca, a nawet nie byłeś z nim w terenie
Gotowanie u dobrych ludzi? hmmmmm... Praktykował już ktoś coś takiego?
Brnąc w to dalej - cięższy materac oznacza więcej winylu a to zmniejsza ryzyko przebicia względem turystycznych wylajtowanych
Jak pod namiotem będzie odpowiednio to dziur się nie spodziewam. A jak będą, to co za problem, łatki i tak muszę mieć ze sobą
Problem w tym, że te turystyczne są robione z lepszych (wytrzymalszych) materiałów.
ale termicznie spanie na nim porównywalne jest do spania na gołej ziemi.