Autor Wątek: Filmy rowerowe  (Przeczytany 222370 razy)

Offline Kobieta Janus

• Użytkownik forum
  • Miasto: Goteborg
  • Na forum od: 20.06.2010
Odp: Filmy rowerowe
« 3 Wrz 2011, 20:00 »
ryk trąbki niczym od ciężarówki, troszkę osób się przestraszyło
I biedne gołębie. W tym momencie moim zdaniem przegięli :-\

Offline Mężczyzna memorek

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 12.05.2007
« 3 Wrz 2011, 21:22 »
Gołębie rzeczywiście niepotrzebnie ruszali. Ale obie akcje z kierowcami na medal :)

Marek

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
« 4 Wrz 2011, 00:17 »
Na gołębie to nie z trąbką, a z wirującymi ostrzami!  :icon_twisted:
Nie lubię tych skur... ;)

Bitels

• Gość
« 4 Wrz 2011, 10:28 »
Na gołębie to nie z trąbką, a z wirującymi ostrzami!  :icon_twisted:
Nie lubię tych skur... ;)

Popieram :D

Offline Mężczyzna Księgowy

• .::Kolarska Patologia::.
  • Miasto: Warszawa/Jabłonna
  • Na forum od: 30.12.2010
« 6 Wrz 2011, 08:29 »
Za szarego 5pkt za białego 15pkt;) u nas taka nomenklatura;) oczywiście punkty zbieramy przy okazji tylko:D
Jadę tam gdzie znika horyzont.
MP 2014 - 500km 25h28`|MP 2015 - 300km 20h30`|MP 2017 - 300km 21h01`|MP 2018 (DNF)- 519km 27h30``|BBT 550km (DNF) | POM500 46h33`|PGR 550km - 80h04`

Offline Kobieta Carmeliana

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 19.03.2011
« 6 Wrz 2011, 08:57 »
A dla mnie cały ten filmik jakiś taki niesmaczny. Niby akcja słuszna w sumie, ale jakoś.. no nie wiem. Może to te chore maski? :P
Nie ma nic gorszego od cyklisty. No chyba, że mason. A już najgorszy to jest mason na rowerze.

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
« 6 Wrz 2011, 12:00 »
A dla mnie cały ten filmik jakiś taki niesmaczny. Niby akcja słuszna w sumie, ale jakoś.. no nie wiem. Może to te chore maski? :P
Mam podobne odczucia - mnie wręcz odpycha stylówa Bunnego i przyjaciół.
Już lepiej by zarzucili jakąś indie kamizelkę  :lol:

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
« 6 Wrz 2011, 12:46 »
I biedne gołębie. W tym momencie moim zdaniem przegięli :-\

ale przegięciem to prędzej byłoby chyba trąbienie na ludzi niż na gołębie, hm ?
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Kobieta Janus

• Użytkownik forum
« 6 Wrz 2011, 13:04 »
ale przegięciem to prędzej byłoby chyba trąbienie na ludzi niż na gołębie, hm ?
Nie rozumiem... Ostatecznie piesi spacerujący na ścieżkach rowerowych czymś sobie na to zasłużyli, bo w przeciwieństwie do gołębi powinni wiedzieć, którędy chodzić.
Chociaż trąbienie takim czymś na ludzi to też przesada, moim zdaniem lepiej od takiego przeraźliwego trąbienia działa nawet cichy pisk hamulców. Włosy nie stają na głowie i bębenki w uszach nie pękają, a działa na wyobraźnię.

Offline Kobieta Carmeliana

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 19.03.2011
« 6 Wrz 2011, 13:52 »
Włosy nie stają na głowie i bębenki w uszach nie pękają
Właśnie, obawiam się, że na ludzi nie działa coś takiego jako "nauczka", bo nie wiem czy powiążą to z chodzeniem po ścieżce rowerowej czy raczej ze zwykłym chamstwem/głupotą/itd. tychże osób, które są, nomen omen, na rowerach. Wniosek? Rowerzyści to chamidła :P
Nie ma nic gorszego od cyklisty. No chyba, że mason. A już najgorszy to jest mason na rowerze.

Offline Mężczyzna salek

• Miasto: Górki
  • Na forum od: 29.08.2011
« 6 Wrz 2011, 14:02 »
moim zdaniem lepiej od takiego przeraźliwego trąbienia działa nawet cichy pisk hamulców.

Mam podobny patent, kiedy na ścieżce rowerowej chodzą sobie piesi, najczęściej pomaga "głośna" zmiana przerzutek na lżejsze, kolejny krok to mocniejsze przyhamowanie, tak by było słychać. Jeśli powyższe nie zadziała, to pozostaje już tylko chamskie i bezpardonowe: "przepraszam" :)

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
« 6 Wrz 2011, 16:47 »
Nie rozumiem... Ostatecznie piesi spacerujący na ścieżkach rowerowych czymś sobie na to zasłużyli, bo w przeciwieństwie do gołębi powinni wiedzieć, którędy chodzić.
Chociaż trąbienie takim czymś na ludzi to też przesada, moim zdaniem lepiej od takiego przeraźliwego trąbienia działa nawet cichy pisk hamulców. Włosy nie stają na głowie i bębenki w uszach nie pękają, a działa na wyobraźnię.
\

czemu mam sobie zdzierać oponę hamując z piskiem? 'głośne' zmiany przerzutek nie pomagają... czasem wyprzedzam ludzi na milimetry za to że wleźli na ścieżkę :P

a gołębia ze dwa razy udało mi się już najechać. i będę próbował dalej :wink: myślę też nad kupnem wiatrówki.... :icon_twisted:

miejsce gołębi jest w klatkach a nie na ścieżkach rowerowych :wink:

Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Kobieta Janus

• Użytkownik forum
« 6 Wrz 2011, 16:52 »
czemu mam sobie zdzierać oponę hamując z piskiem? (...) czasem wyprzedzam ludzi na milimetry za to że wleźli na ścieżkę
Ja tam wolę zedrzeć sobie oponę niż zaliczyć glebę, jak im się nagle zechce machnąć wielką torbą z zakupami albo zrobić krok w bok.
miejsce gołębi jest w klatkach a nie na ścieżkach rowerowych
Głupol >:(

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
« 6 Wrz 2011, 17:16 »
ani toto ładne, ani pożyteczne, tylko lata i sra... nie wiem na jakiej podstawie zostały objęte ochroną. Kiedyś jeszcze wróbla można było zobaczyć, a teraz tylko te latające szczury...

Ja tam wolę zedrzeć sobie oponę niż zaliczyć glebę, jak im się nagle zechce machnąć wielką torbą z zakupami albo zrobić krok w bok.

jak zrobią krok w bok, to ich problem :P równie dobrze samochodem mogliby jeździć po ścieżce...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna hose morales

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 06.01.2009
« 6 Wrz 2011, 18:34 »
tylko lata i sra... nie wiem na jakiej podstawie zostały objęte ochroną
Teraz są por ochroną?? :o

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat