troszeczkę na zachód jest prom Mielnik-Zaburze
Cytat: paweł dmitruk w 23 Lip 2012, 06:18troszeczkę na zachód jest prom Mielnik-ZaburzeMałe sprostowanie - Zabuże- ok 14 km- Zabuże - Przedmieście - a ciut dalej można mostem we Fronołowi@popielNiestety w 123 km do Białowieży się nie zmieścicie. Tutaj rzut okiem na moją wycieczkę. Jeśli jedziecie zobaczyć koniki to trasa pokryje się w 100%, wiec czeka Was około 140 km w tym w sporej ilości szutrem dobrej jakości.http://yoshko.bikestats.pl/764130,Na-zubry-dz1.html
Znak na prom jest opisany jedynie jako Przedmieście
Nigdy nie wierz tubylcy
Trasa co nieco przerobiona. Czekamy na dalsze sugestie zwłaszcza co do noclegu
Przez Twoje porady zniechęcą się do wizyty u mnie
Widzę, że macie 2 dni na Białowieżę. Ciut dużo jak na miasteczko bez atrakcji
możecie spokojnie pojechać na skróty ze Sławatycz do Białej Podlaskiej przez Tuczną
Wiem PS: Popiele, podrzućcie jakieś elementy podróży, które Was interesują np. lasy, zabytki, bunkry, pałace, brukowane drogi itp.
Puszcza to nie Białowieża Brakuje nam punktów zaczepienia o priorytetach naszych wyprawowiczów.
W ten sposób strącą gminy przygraniczne
Trzymanie się granicy tylko po to, żeby zaliczyć gminy jest mało mądre, zważając ile jest fajnych miejsc do zwiedzenia w odległości 50-100km od granicy.
Nad jeziorem Siemianowskim w miejscowości Rybaki jest darmowe pole namiotowe z bierzącą zimną wodą w kranach i pod prysznicami są też spłukiwane toalety i mała knajpka.
Zawsze chciałem przejechać się wzdłuż granicy Pytanie: czy warto zahaczyć o trójstyk polsko-rosyjsko-litewski czy też żadna z tego atrakcja.
Pytanie: czy warto zahaczyć o trójstyk polsko-rosyjsko-litewski czy też żadna z tego atrakcja.
Cytat: Popiel w 26 Lip 2012, 12:18Pytanie: czy warto zahaczyć o trójstyk polsko-rosyjsko-litewski czy też żadna z tego atrakcja.Zależy czego się spodziewasz. Stoi na polu koło lasu ponad dwumetrowy obelisk, czasoprzestrzeń się tam nie załamuje, smoki nie latają, kosmici nie lądują a za dojście trzeba jeszcze zapłacić 2 złote. Ale wśród znajomych zyskujesz +50 punktów że tam byłeś