Niestety torba na lemondkę Rrestrapa nie wytrzymała tego testu i właśnie jedzie do wymiany
Cytat: MaciekK w 28 Kwi 2025, 23:06Niestety torba na lemondkę Rrestrapa nie wytrzymała tego testu i właśnie jedzie do wymianyDa się wymienić używany towar? Czy się po prostu rozleciała?
przygotowyję nową koncepcję biwakową
Koncepcja tarpowa w zastosowaniach nie bushcraftowych to ma jednak wiele mocnych plusów i silnych minusów.
Ja nienawidzę spać na twardym podłożu i kombinuję z hamakiem, w którym śpię jak dziecko. Hamak też ma sporo minusów, ale się buja!
Cytat: MaciekK w 29 Kwi 2025, 11:21Ja nienawidzę spać na twardym podłożu i kombinuję z hamakiem, w którym śpię jak dziecko. Hamak też ma sporo minusów, ale się buja! Tyle, że objętość i waga zestawu hamakowego nie jest już konkurencyjna dla namiotu.
nie ma to jak namiot jeszcze takie cudo .. już było na forum..https://durstongear.com/products/x-dome-1-plus-ultralight-backpacking-tentjak mój wyzionie ducha to będzie to !
Ja to bym chętnie se jakiegoś lepszego bivy bag'a sprawił, obecny przecieka na szwach, a od zawsze okrutnie kondensował parę, nawet latem... Namiot to dobry dla jakichś rowerów cargo, u mnie ledwo statyw upycham w fuel tank'u, na śpiwór już brakuje przestrzeni...