Pętelka do Żarowa. Powrót Kolejami Dolnośląskimi.
Cytat: jgkmarcin w 15 Maj 2016, 21:02Pętelka do Żarowa. Powrót Kolejami Dolnośląskimi.Wow, też byłam wczoraj w Żarowie - o której wracałeś? Ja 16:37 czy coś takiego, rower odbierałam
Cytat: Jelona w 16 Maj 2016, 11:31Cytat: jgkmarcin w 15 Maj 2016, 21:02Pętelka do Żarowa. Powrót Kolejami Dolnośląskimi.Wow, też byłam wczoraj w Żarowie - o której wracałeś? Ja 16:37 czy coś takiego, rower odbierałam Z Jeleniej wyjechałem o 4:00, a z Żarowa miałem połączenie o 7:55.P.S.Pochwal się tym odebranym rowerem
Rano pojechałem po zakupy na Dzień Dziecka do sklepu na "L" o godzinę za wcześnie. Źle spojrzałem na zegar w sypialni i o 6.00 byłem już pod drzwiami. Potem pojechałem jeszcze raz, tym razem na siódmą i kupiłem co trzeba. Tym samym zamiast 6 zrobiłem 12 kilometrów. Potem właściwa wycieczka do Piaseczna przez Ursynów i wyszło razem 61km. Zimno, zimno...Gender dotarło nawet do kowalstwa. Oto Hefajstos w spódnicy.
Cudne. Bardziej wygląda na reklamę masażu egzotycznego w wersji sado-maso
Również miałem podobne skojarzenie, chociaż ja myślałem bardziej o klubie go-go.
Dziś 42km i żadna ulewa mnie nie dopadła, mam ostatnio szczęście. Może czas zagrać?