A babcia jak to babcia, na 102 urodziny zażyczyła sobie rower. Tak aby mogła ze mną trochę pojeździć 101 lat
Jak był zapakowany? Bo to wygląda, na mocne uderzenie. Przy takiej obręczy, to chyba opona też uszkodzona?
Z obrazka wynika, ze obręcz ma już bogatą historię. Wyrzuć to w pierony.
W Irlandii mają program "Bike to work". Jeszcze nie wgłębiałem się w temat, ale gdzieś wyczytałem, że można mieć rower + akcesoria (z sakwami i bagażnikiem włącznie) nawet za 50% ceny detalicznej (to zależy od progu podatkowego jaki mnie obejmuje). Ile w tym prawdy dowiem się wkrótce. Wiem natomiast, że łączny koszt nie może przekraczać 1.000€
Jeśli ma być nowy to już trochę gorzej to wygląda.
Może przekraczać, ale odpis jest tylko od tysiaka. Ja brałem za cirka 1200, praca rozlozyla mi calosc na raty.
Możesz się podzielić informacją ile taniej Ci to wyniosło niżbyś kupował rower normalnie? U mnie prawie cały zakład brał rowery z tego programu, ale nikt nie był wstanie dokładnie powiedzieć ile taniej zapłacił. Najczęściej pojawiała się liczba 30%Wiesz może czy można samemu rower poskładać tzn. zakupić oddzielnie ramę, kasetę, itd. czy musowo gotowy rower kupić?