Ale to mnie nie boli - tylko boli mnie kręgosłup od za dużej ramy, co objawiło się po roku jeżdżenia na tym rowerze
W przyszłości szosa będzie odciążać crossa(powiedzmy jakiegokolwiek), a będzie to znaczyć w dłuższej perspektywie wydłużenie życia obu rowerów A tak to zajeżdżam jeden i nie ma co się dziwić, że obrywa.
To wcale nie jest zwalanie winy na klienta. Przykładowo w ciągu tygodnia potrafiłem zużyć klocki przy dojazdach na uczelnię (zima), a na miesięcznej wyprawie z jazdą po górach zestawu nie zdążyłem zużyć. Te pierwsze były droższe od drugich.
Gdybym chciał, to mógłbym siebie kupić tę najbardziej wypasioną wersję Cutthroat, tylko po przejechaniu tych kilkunastu tysięcy kilometrów byłyby rozklekotany jak każdy inny (o ile wcześniej nie zacząłby trzeszczeć suport PF). Rzeczywiście dobry sposób na lokowanie pieniędzy.
Cytat: yurek55 w 16 Lut 2016, 21:07[...] Mam 1214 czas, na 1293 zarejestrowanych rowerzystów, nieźle...Dziś również i ja się zmierzyłem z legendarnym podjazdem pod Agrykolę. [...] Czas 1:02, wyciągnąłem średnią 27,7km/h co wystarczyło na 190 miejsce na 1296 osób[...]w 2016 roku to już 5 czas 8. A prowadzący ma tę średnią aż 45,2km/h i bynajmniej nie jest to ściemniacz.
[...] Mam 1214 czas, na 1293 zarejestrowanych rowerzystów, nieźle...
A prowadzący ma tę średnią aż 45,2km/h i bynajmniej nie jest to ściemniacz.