Cytat: yurek55 w 11 Paź 2015, 19:19Zaliczam tylko pobliskie gminy[...]Czemu tak się ograniczać? Przecież jesteś na forum podrozerowerowe.info . A to zobowiązuje do czegoś więcej niż jeżdżenie asfaltem po Mazowszu (nota bene jednym z najnudniejszych województw w Polsce, ciekawie to jest tutaj właściwie tylko w terenie). Tak jak Ci Hipek napisał - żeby pojeździć po innych województwach nie potrzeba żadnych cudów robić, wypad na Podlasie czy w Góry Świętokrzyskie spokojnie da się zrobić nawet w jeden dzień. A zobaczysz coś ciekawszego od mazowieckiej nudy.
Zaliczam tylko pobliskie gminy[...]
Gdy już po jakichś 20 minutach jazdy osiągnąłem granicę WPN, stwierdziłem, że to bez sensu, nie miałem żadnej przyjemności z jazdy, kompletne dno, noga nie podawała, zwykłe korzenie stawały się przeszkodami nie do pokonania. Szybkość ruchów była jak u szachisty, ale nie tego co gra szachy dwuminutowe, ale z czasów szachów korespondencyjnych, gdy kolejne ruchy przesyłało się pocztą, nota bene konną. Ciekawe, czy to przeziębienie będzie, czy grypa, a może coś bardziej atrakcyjnego? Po powrocie spałem dobrych kilka godzin godzin ...
Cytat: yurek55 w 12 Paź 2015, 21:59Dziękuję za motywujące wpisy, ale ja pozostanę przy swoim zdaniu. Może jak zaliczę wszystkie gminy Mazowsza - kiedyś - to pomyślę o innych trasach. Mnie się na rowerze nie nudzi.[...]Po co pisujesz na tym forum, poświęconym właśnie podróżom mniejszym i większym, jak sam nie masz żadnych zainteresowań rowerowych w tym kierunku?[...]Jesteś już tyle czasu na tym forum - to coś z tego skorzystaj, a nie tylko traktujesz je jako miejsce do wrzucania linków z tras po Warszawie.
Dziękuję za motywujące wpisy, ale ja pozostanę przy swoim zdaniu. Może jak zaliczę wszystkie gminy Mazowsza - kiedyś - to pomyślę o innych trasach. Mnie się na rowerze nie nudzi.
A zobaczysz coś ciekawszego od mazowieckiej nudy.
Mazowsze nie jest nudne