Dużo też zależy od wiatru, na tych samych zjazdach miewałem różnice kilku kilometrów.
I od sylwetki. Wyprostowany jestem wielkim żaglem i zwykłym pochyleniem nad kierownicą potrafię zmienić prędkość nawet o 8-10 km/h
Wiatr jest kluczowy przy takich prędkościach, jadąc pod wiatr bardzo szybko często traci się 10km/h i więcej
Cytat: vuki w 27 Wrz 2015, 19:0652 km i dużo takich zdjęć na czasówce parami w Żmigrodzie (Road Maraton):Fajowe (daj-waj linka!).Kolejny raz - z wyżytej postawy gospodarskiej - szosowałem wyłącznie na 34z.(W oryginale blat 50z jest ok. 7x droższy.)
52 km i dużo takich zdjęć na czasówce parami w Żmigrodzie (Road Maraton):
To tylko takie złudzenie, tyle było w ostatnich latach transmisji skoków narciarskich, że powinieneś to wiedzieć .
Najbardziej znany w Polsce wiatr - czyli halny, to wiatr wiejący właśnie z góry w doliny.
https://goo.gl/photos/XYFJDchsxMTEXYzGA(wyżej link do zdjęć z czasówki w Żmigrodzie)no i kolejne 52 km, czyli niezbędne minimum
Nie dziś, lecz w sobotę: mój tegoroczny przebieg przekroczył 20.000 km .
Cytat: Kot w 28 Wrz 2015, 14:16Nie dziś, lecz w sobotę: mój tegoroczny przebieg przekroczył 20.000 km .jakie masz przebiegi z kilku ostatnich lat?