Co to jest upał? U nas takiego pojecia nie ma
Cytat: mzewa w 9 Cze 2015, 11:45W niedziele pękła mi stówka, druga w życiu ale pierwsza samotna.Nie używam licznika wiec pomiar jest wyłącznie wynikiem rysowania traski z googlemaps. Może to i lepiej, że nie wiedziałam ile jade bo spuchłabym szybciej, a tak sto odfajkowane.Jechałam w piątek Nysa - Kłodzko, do chrześnicy na urodziny i zrobiłam tylko marne 70 km,Stówka to sukces a 70 'marne'? To tylko 30 km róznicy
W niedziele pękła mi stówka, druga w życiu ale pierwsza samotna.Nie używam licznika wiec pomiar jest wyłącznie wynikiem rysowania traski z googlemaps. Może to i lepiej, że nie wiedziałam ile jade bo spuchłabym szybciej, a tak sto odfajkowane.Jechałam w piątek Nysa - Kłodzko, do chrześnicy na urodziny i zrobiłam tylko marne 70 km,
Przedwczoraj i wczoraj zaciekle czytałam smsy z MP Mocna impreza była - i już wiem, że muszę kiedyś się wybrać na Makowską:P
Cytat: Jelona w 15 Cze 2015, 22:28Przedwczoraj i wczoraj zaciekle czytałam smsy z MP Mocna impreza była - i już wiem, że muszę kiedyś się wybrać na Makowską:PZ kahą uznaliśmy wczoraj, że do pełni szczęścia na MP brakowało Jelony