/.../Wracałem już po ciemku, więc miałem okazję wypróbować nową lampkę przednią. Swieci jak nalezy, na najsłabszym trybie, przy prędkości 30 km/h czułem się całkiem komfortowo. Jak włączyłem najsilniejszy tryb to chyba było za jasno. /.../
Cytat: faja w 25 Mar 2015, 20:09/.../Wracałem już po ciemku, więc miałem okazję wypróbować nową lampkę przednią. Swieci jak nalezy, na najsłabszym trybie, przy prędkości 30 km/h czułem się całkiem komfortowo. Jak włączyłem najsilniejszy tryb to chyba było za jasno. /.../W wątku 'lampki' nie podałeś na co żeś się był zdecydował.
W wątku "lampki" nie podałem, bo jeszcze musiałbym podawać szczegóły techniczne, a następnie nasłuchałbym się konstruktywnej krytyki. Ta lampka to Cateye Volt 1200. Fajna.
Była woda - Wax nie dał rady przejechać przez stojącą wodę, w związku z czym nawilżyliśmy skarpety. Było 15 saren (w zestawach 12 sztuk i 3 sztuki) i dwa zające. Zaliczyliśmy terenową ściankę o nachyleniu 20%. Średnia przed połową trasy wyniosła 18,3 km/h, na sam koniec udało się dobić do 19 - jednak z Waxmundem da się jeździć normalnym tempem Co nie zmienia faktu, że dla mnie wystarczyło to żeby się nieźle umordować.