Autor Wątek: Co dziś zrobiłeś/aś rowerowego?  (Przeczytany 1251618 razy)

Offline Mężczyzna Bazyl3

• Miasto: świętokrzyskie
  • Na forum od: 02.09.2015
Odp: Co dziś zrobiłeś/aś rowerowego?
« 26 Maj 2025, 08:55 »
Jak zwykle z jednodniowym poślizgiem. Ponidzie pięknym jest :D

Offline Mężczyzna podjazdy

• niech tak się stanie
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 01.02.2011
Kupiłem sobie bilet na pociąg z Poznania do Zakopanego z rowerem, za nieco ponad 34 zł, na czwartek wieczór za miesiąc. 26 czerwca, to już WAKACJE. Jeszcze nie wiem, czy pojadę, ale skoro dają tak tanio, to biorę. Jeśli nie uda się pojechać, to zwrócę ze stratą kilku złotych. I tak ktoś kupi, bo Zakopane ma branie. Trzeba będzie teraz za kilka dni upolować powrotny z Łupkowa. Najlepiej na niedzielę, 29 czerwca. To będzie trudniejsze zadanie :D Nawet nie chodzi o cenę, ale o miejsca na rower. Wszak jest ich niewiele. A pociąg 1 na tydzień.

No i potem do tego Łupkowa jakoś górami w 2,5 dnia dojechać. Niby 152 km w linii prostej :P, ale to chyba wyjdzie bita stówa w terenie dziennie.
« Ostatnia zmiana: Wczoraj o 01:38 podjazdy »
"Mogło być gorzej. Twój wróg mógł być twoim przyjacielem." Stanisław Jerzy Lec.

Offline Mężczyzna sinuche

• Miasto: Beskid
  • Na forum od: 17.04.2009
Kupiłem sobie bilet na pociąg z Poznania do Zakopanego z rowerem, za nieco ponad 34 zł, na czwartek wieczór za miesiąc. 26 czerwca, to już WAKACJE. Jeszcze nie wiem, czy pojadę, ale skoro dają tak tanio, to biorę. Jeśli nie uda się pojechać, to zwrócę ze stratą kilku złotych. I tak ktoś kupi, bo Zakopane ma branie. Trzeba będzie teraz za kilka dni upolować powrotny z Łupkowa. Najlepiej na niedzielę, 29 czerwca. To będzie trudniejsze zadanie  Nawet nie chodzi o cenę, ale o miejsca na rower. Wszak jest ich niewiele. A pociąg 1 na tydzień.

Będzie trudne,  jeżeli kilka osób (tak jak Ty) zabukuje tanie bilety na rower z miesięcznym wyprzedzeniem :P
 :)
« Ostatnia zmiana: Wczoraj o 05:15 sinuche »

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum