Mam wrażenie, że akurat stoperan nie jest tu języczkiem u wagi.L
Cytat: PABLO w 10 Kwi 2020, 22:17Trudno mi sobie wyobrazić to dzwonienie do pracy.Do kogo zadzwoni policja?
Trudno mi sobie wyobrazić to dzwonienie do pracy.
Rowerzystów na ddr-ach. Wszystkich co jadą trzepią (...) dzwonią do pracy i potwierdzają, że jedziesz do lub z pracy.
Szybkie 70km bez zbędnych postojów. Chyba nigdy w swoim życiu nie widziałem tak pustej Jury.
Cytat: Damsik w 11 Kwi 2020, 18:40Szybkie 70km bez zbędnych postojów. Chyba nigdy w swoim życiu nie widziałem tak pustej Jury.Nocami jest pusta. Teraz spory ruch aut jest... Dlaczego jest tak mało artukułów o kontrolach i zatrzymywaniu za rekreacyjną jazdę samochodem/odkurzaczem?
Ja bym chciał w święta odwiedzić ojca w Bolesławcu bo mieszka sam i się zastanawiam czy te 100km mogę przejechać na legalu czy lepiej wyjechać po północy Jak na razie po Wrocławiu jeżdżę codziennie, mijam sporo radiowozów - czy to policji , czy też straży miejskiej - póki co nie miałem żadnych nieprzyjemności.Może te wszystkie wieści o zatrzymaniach to tylko fake newsy, a może po prostu policja na Dolnym Śląsku jest bardziej wyluzowana. Mimo wszystko, szkoda by było stracić 500zł i chyba pojadę pociągiem
Wjechałem po raz 14 na Św. Krzyż rowerem